Motorolan 'simpukkapuhelin' kakkospuhelimeksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja LaBlanca, 20/2/03.

 1. L

  LaBlanca Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/8/02
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  50
  Eli, pitäisi saada ostettua joku tuollainen Motorolan kokoon taittuva puhelin. Tiedätte kai mitä tarkoitan, en kuolemaksenikaan saanut päähäni mitä nimitystä niistä käytetään ;) Esimerkki on vaikka tuo v600, eli saman tyylinen pitäisi saada, ei toki samoja ominaisuuksia: http://commerce.motorola.com/consumer/QWimages/newpro03/v600.jpg

  Ja tuo tulisi kakkospuhelimeksi eli voisi hyvinkin olla käytettykin, puhelimessa pitäisi olla kaksitaajuusominaisuudet, sillä pitäisi voida soittaa ja lähettää tekstiviestejä. Ei siis mitään kummallisia vaatimuksia. Ja mahdollisimman halvalla, hintaluokassa ilmaisesta alle sadan euron puhelimiin. Eli onko teillä vinkkejä siihen, mikä Motorolan malleista sopisi tarkoituksiini?

  Miksikö? Tuli yhtäkkiä tarvetta kakkospuhelimelle ja valmistajaa ja mallia miettiessäni keksin yhtäkkiä pitäväni näistä 'simpukkapuhelimista' :D
   
 2. A

  Aero

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2960
  Tykkäykset:
  0
  Motorola V50 täyttää vaatimuksesi, mutta puhelimena se on älyttömän loogiton. Katsele ehdottomasti myös esim. käytettyä Samsung SGH-A300:sta.
   
 3. L

  LaBlanca Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/8/02
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  50
  Kiitos noista, ensi silmäilyllä molemmat vaikuttivat hinnaltaankin ihan sopivilta. Samsung varsinkin alkoi kiinnostamaan, vielä kun löytäisin sopivan hintaisena ;)

  Lisää ehdotuksia otan toki vastaan jos sellasia vielä tulee, tässä on kuitenkin aikaa harkita valintaa.

  Ja tarkennan vielä, että ominaisuuksia toki saa olla vaikka kuinka, kunhan vain hintaa ei kerry, sillä en kuitenkaan kakkospuhelimeen ole omaisuuksia sijoittamassa.

  Ja sekin vielä, että saa olla muutakin merkkiä kunhan vain on tuollainen 'taittuva'...
   

Jaa tämä viestiketju