Mobiili.fi Motorolalta tarkempaa tietoa Moto G4 -puhelinten saatavuudesta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2176
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Motorolan kaikki kolme Moto G4-mallia: Moto G4 Play, Moto G4 ja Moto G4 Plus.


  Monien rakastama Moto G -budjettipuhelinsarja sai eilen kolme uutta jäsentä. Moto G4, Moto G4 Plus ja Moto G4 Play tarjoavat vaihtelevia tehoja, kokoluokkia, kameroita ja muita ominaisuuksia. Julkistustilaisuuksissa ei annettu kovinkaan kattavia tietoja uutuus-Motojen julkaisuaikeista, mutta nyt Lenovon omistama Motorola on raottanut verhoa tulevaan hieman enemmän.

  Moto G4 ja Moto G4 Plus ovat molemmat 5,5-tuumaisia älypuhelimia. Laitteet jakavat monia ominaisuuksia ja erottuvat toisistaan lähinnä kameran, tarjotun RAM-muistin ja tallennustilan määrän sekä G4 Plussasta löytyvän sormenjälkitunnistimen saralla.

  Moto G4 Play taas on hieman pienempi 5-tuumainen älypuhelin. Kolmikon halvin malli tarjoaa hieman hillitympiä tehoja ja näytöntarkkuutta kuin isommat sisarensa.

  Kuten jo eilen kerroimme, Moto G4 Plus saapui heti saataville Intiassa. Lisäksi sekä Moto G4 Plus että Moto G4 ovat jo saatavilla Brasiliassa. Amerikkaan, Eurooppaan ja Aasiaan molemmat laitteet saapuvat ”pian”. Moto G4 Play taas julkaistaan maailmanlaajuisesti tulevana kesänä.

  [​IMG]
  Moto G4 Plus.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju