Motorola V3i vs Sony Ericsson z550i

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Ent-tu, 30/10/06.

 1. Ent-tu

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/5/05
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 6111, Sonera Zeroforty
  Nokia 6111 on lähdössä vaihtoon, sillä simpukkapuhelinta kaivataan. Vaihtoehdot olen nyt rajannut näihin kahteen. Ominaisuudet ovat melko samat, suurimpana erona Sony Ericssonin suurempi sisäinen muisti ja se, että Sony Ericsson on lähes vuotta uudempi. Ulkonäöltään Motorola taasen kiehtoisi enemmän, samoin softaltaan on paremman näköinen. Käyttökokemuksia ja suosituksia kaivataan, jompikumpi on huomenna lähdössä ostoon.

  Tässä MobileReviewin mielipiteet puhelimista:

  http://www.mobile-review.com/review/motorola-v3i-en.shtml
  http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-z550-en.shtml

  sekä puhelinvertailu.com vertailu:

  http://www.puhelinvertailu.com/index.php?p1=razrv3i&p2=z550i&p3=

  Motorolassa kiehtoo eniten sen ihanan ohut ulkomuoto sekä muutenkin ulkonäölliset seikat. Kun suuria eroja näissä kahdessa ei ole, olen ulkonäön puolesta kallistumassa Motorolaan. Olisin todella kiitollinen vinkeistä ja kokemuksista!
   
 2. BlackD

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/10/04
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  Kyseinen Motorola muuttuu vielä seksikkäämmäksi kun sitä pitää kädessä. Kuvat eivät onneksi tee oikeutta, sillä mä ainakin pidin RAZR:ia todella rumana mallina ennen kuin pääsin sellaista testaamaan. Varsinkin näppäimistö on todella hieno. Ulkonäköpisteet +50 V3i:lle.

  Usko pois, Sony Ericssonin softa on ulkonäöltään paljon parempi kuin Motorolan vastaava, puhumattakaan toiminnallisuudesta. Tuossa mobile-reviewin arvostelussa on joku ihan hirveä teema käytössä. Käytettävyyspisteet +20 z550:lle.

  Koska puhelin on ennenkaikkea statussymboli ja imagon luoja, kerrotaan V3i:n pisteet kahdella joten valinta on sillä myöten erittäin selvä ;)
   
 3. Smirre

  Smirre

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/11/02
  Viestit:
  523
  Tykkäykset:
  0
  Näinhän se on. RAZR sopii niin verkkareiden kuin puvuntakinkin taskuun, molemmissa ääripäissä tyyli säilyy silti yhtä viileänä :D

  Ent-tun viesti on hieman vanhahko, lokakuulta :)
   
 4. Imperial

  Imperial Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/05
  Viestit:
  864
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Mutta heti kun Motorolaa pitäisi käyttää, niin tulee tunne, että heittää sen mieluummin seinään kuin painaa valikko -näppäintä (tai millä nimellä olikaan).

  Muihin puhelimiin tottuneelle käyttöjärjestelmä on täysin järjetön. Kyllähän tuohonkin varmaan tottuisi, eri asia sitten, että haluaako tottua.

  Jos halutaan puhelin, millä lesota muille, niin eipä näistä kumpikaan ole vaihtoehto. Hieno Razr kyllä on, ei siinä mitään.
   

Jaa tämä viestiketju