Motorola V3 Razr Internet / Bluetooth ongelma

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja Antti_, 9/9/06.

 1. Antti_

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/9/05
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Ongelmana on että en saa Bluetooth tiedonsiirtoa V3:sen ja kannettavan tietokoneen väliltä nopeammaksi kuin 8kt/s. En ymmärrä mikä sen voisi rajoittaa tuohon nopeuteen. Tämä aiheuttaa ongelmia internetin käytössä. Maksimi tiedonsiirtonopeus internetistä puhelimen kautta on 5.2kt/s.. Tämäkin tuntuu hieman hitaalta. Liittymä on Saunalahden kiinteähintainen GPRS liittymä. Käsittääkseni maksimi sillä pitäisi olla 128kt/s, ja tällä puhelimella käytännön siirtonopeus pitäisi olla n.15kt/s, ja bluetoothin tiedonsiirtonopeus lähempänä 50kt/s..? Olen yrittänyt katsoa puhelimen ja tietokoneen asetuksia, tietokone näyttää internetin nopeudeksi 921.6kb/s.

  Mikä voisi olla vialla? Vai eikö v3 pysty gprs käytössä parempaan kuin 5.2kt/s..?
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  No gprs ei kauheen nopee ole. 5,2kt/s on on 41kbit/s ja elisan maksimi on 53,6kbit/s. Siis aika lailla hyvin.. Ei kai tossa puhelimessa ollunna esim edgeä, en tunne motorolaa hyvin ja juttu perustuu siihen et siinä on vain gprs.

  Elisan sivuilta kopsattu:

  GPRS-tekniikka (General Packet Radio Service) on GSM-verkon pakettikytkentäisen tiedonsiirron perustekniikka, joka on käytettävissä kaikkialla Elisan GSM-verkossa. GPRS-tekniikan suurin mahdollinen teoreettinen nopeus Elisan GSM-verkossa on 53,6 kbit/s. Käytännössä GPRS:n kuten muidenkin pakettikytkentäisten tekniikoiden nopeus riippuu verkon ominaisuuksien ja kuormituksen lisäksi käytettävästä tietoliikennekortista/puhelimesta. GPRS-tekniikalla saavutetaan parhaimmillaan noin 40 kbit/s siirrettäessä tietoa verkosta puhelimelle ja noin puolet tästä siirrettäessä tietoa puhelimelta verkkoon.
   
 3. Antti_

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/9/05
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Tuo elisan paketti ei oikein selitä tätä nopeutta.. Saunalahdella tuo paketti on 128kb/s.. Ja miten tuo elisan GPRS 41kb/s paketti selittää että bluetooth kännykän ja tietokoneen välillä toimii vain 8kt/s.. kun taas nokialaiseen n.60kt/s..?
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  Puhelinhan ei kykene 128 nopeuteen jos siinä on vain gprs, tohon malliin en kyl ole perehtyny mut mitä nopeesti katoin niin ei ole nopeempaa yhteyttä.

  Tosta bluetooth hommasta en tiedä mitään, oisko joku Motorolan toimimattomuushomma. Joku joka tietää vois valaista asiaa, ookko kysynä myyjältä?
   

Jaa tämä viestiketju