Motorola V3 ja P2K Commander ongelmat.

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja Divi, 2/3/07.

 1. Divi

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  5/12/04
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Xperia U
  Eli V3:seen tarvis saada uutta teemaa sisälle. Googlettamalla löytyi tietoa että p2k commanderilla onnistuis. Se löytää puhelimen ja näyttää vihreää valoa, ja disconnectaa samantien. Sitten löytyis tietoa jonka mukaan PST Phone Programmer 6.7 asentamalla pitäisi p2k Commanderin ruveta myös toimimaan, mutta PST Phone Programmer 6.7:ää ei pysty asentamaan loppuun saakka sillä se ei pysty tehdä rekisterimerkintöjä koska käyttöjärjestelmän kieli eroaa ohjelman kielestä. Mikä siis avuksi? Foorumilaisilla näytti olleen monellakin sama ongelma mutta missään ketjussa ei selkeää vastausta/neuvoja/ohjeita annettu vaikka muutamat henkilöt olivat sen toimimaan saaneetkin. V3:n oma Mobile Phone Tools löytää puhelimen ja sen avulla sainkin jo mp3:sen heitettyä puhelimeen mutta teeman vaihto ei tuolla härvelillä onnistu. Apuja tarvitaan! :)

  - Jussi
   
 2. Divi

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  5/12/04
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Xperia U
  No huh mikä homma. Kokeilemalla selvis, toivottavasti auttaa jotakuta. Eli ensin asennetaan ajurti, sitten RSD Lite jolla saadaan näppärästi yhteys luuriin mutta ei ilmeisesti muuta. sitten löytyy p2k commanderillakin puhelin :)

  Hankalaa, eikä löytynyt kunnon ohjeita edes mistään. Hyvä Moto!
   
 3. Smirre

  Smirre

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/11/02
  Viestit:
  523
  Tykkäykset:
  0
  Johtuu ehkä siitä, että kaikki tämä hakkerointi tehdään omalla vastuulla ja on vastoin takuuehtoja ym...
   
 4. Divi

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  5/12/04
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Xperia U
  Silti löytyis useilta foorumeilta tietoa millä ohjelmalla, ja joka foorumilla oli myös näistä ongelmista connectaamisessa. Selvää ratkaisua ei missään. Enkä muuten saanut itsekkään vielä toimimaan kunnolla. Puhelin löytyy mutta P2K Commander andaa generic errorin ja sulkee itsensä kun skins kansiota yrittää avata :(

  Täytynee tyytyä taustakuvan ja soittoäänen vaihtoon :/
   

Jaa tämä viestiketju