Motorola v220 vai Nokia 6610i ????

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja scorpion83, 15/11/04.

 1. scorpion83

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Eli näiden välillä mietiskelen....

  Ennestään aina ollut Nokialainen, mutta nyt on alkanut kamerapuhelin kiehtomaan. Omassa käytössä puhelin tulisi olemaan myös osittain digikameran korvikkeena eli aikomus olisi myös ostaa kaapeli tietokoneen ja kännyn välille. Puhelinten hinta on ainakin täällä päin sama, mutta kaapeli olisi Motorolalla puolet halvempi.

  Riittääkö Motorolassa muisti mihinkään kun tuntuu olevan melko pieni? Tarkoitus olisi myös käyttää mp3-musiikkia soittoäänenä digikuvien lisäksi. Liikkeessä tuli kokeiltua Motorolan logiikkaa ja ei se niin paha ollut ettei oppisi Nokian jälkeen, eli se ei lienee lopulta mikään ongelma, vaikka alussa vähän epäilinkin.

  Entäs tämä Nokian kamera? Ainakin Motorolan myyjä kovasti kehu, että Motorola voittaa mennen tullen, mutta oliko vain myyntipuhetta? Ainakin tekniset tiedot myös vähän puolsivat tätä myyjää. Saisikin nämä kaksi puhelinta yhtä aikaa rinnakkain nii olisi helppo valita, mutta ei ainakaa täällä taida olla mahdollista missäkään liikkeessä.. =/ Millanen kamera tämä cif on joka käsitykseni mukaan löytyy tästä Nokiasta? Itsellä ei pahemmin ole kokemusta näistä kamerapuhelimista, niin olettaisin että täältä löytyisi joku fiksumpi avittamaan ensimmäisen kamerakännyn ostossa.. :)

  Elikkäs millaista mielipidettä täällä herjattas näiden kahden kännyn välille???? Ja asiallisia kommentteja kiitos... :)
   
 2. PPP

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/8/03
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Oman kokemuksen pohjalta voin sanoa, että tuolla cif-kameralla ei tee yhtään mitään. Hyvä jos selvän saa kännykän pikkuruisella ruudulla..
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Tuskin kumpikaan laite huono valinta on.

  Itse valitsisin kuitenkin Nokia 6610i:n, koska löytyy infrapuna ja myönteisiä käyttökokemuksia lähipiiristä ko. laitteesta. Miinus 6610i:ssä taas on suhteellisen heikkolaatuinen näyttö varsinkin värikuvia katsellessa.

  Toisaalta jos Motorolassa on parempi näyttö (luulisin) ja halvempi kaapeli, niin se lienee parempi vaihtoehto sinulle? Vaikeita valintoja... ;)
   
 4. scorpion83

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Millasta muovia näissä Motorolan kännyissä on kuoret, siis että onko niissä vain maalit päällä, jotka eivät todellakaa ole mitkään "edustuskelpoiset" muutaman kuukauden taskussa pyörimisen jälkeen......????
   
 5. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Jos digikameran korvikkeeksi tulee niin ei Nokia CIF kameroineen ole edes kunnollinen vaihdoehto. CIF riittää kyllä kännykän ruudulta katseluun oikein hyvin "ylimääräisiä" pikseleitähän siinä silloin vain on, mutta PC:lle tuotuna tai tulostettuna on laatu kyllä aikas surkeaa. Motorolassa näyttäisi olevan VGA kamera joka on jo vähän parempi ratkaisu, vaikka kyllä varsinainen valokuvauslaite todellakaan sekään (kuten ei oikeastaan mikään puhelin nykypäivänä)
   

Jaa tämä viestiketju