Motorola T720 / Panasonic GD-87 vai mikä?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Keke, 19/2/03.

 1. Keke

  Keke

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  111
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 Plus
  Ajattelin kokeeksi hankkia jonkin näistä ns. "simpukkapuhelimista", ja mielessä heti käväisi tuo Motorolan 720 sekä Panasonicin GD-87...vai onko vielä joku malli jota kannattaisi miettiä? Tuo kamera ei sinänsä ole välttämätön, vaikka kyllä siitä varmaan iloa löytyy. Kummassa parempi näyttö? Panasonicin luuri lienee monessa suhteessa parempi?
   
 2. blade Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/02
  Viestit:
  2104
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Milestone
  Panasonicissa on kyllä parempi näyttö.Niin värimäärän, kuin resonsa takia!Panskussa TFT, Motossa CSTN.Kyllä sitä Moton näyttöäkin ihan mielellään katselee ja onhan moto yli puolet halvempi, kuin Pansku!Jos pätäkkä ei ole este, niin silloin Pansku, mutta muuten Motsku.Panskussa on loistava näyttö ja kamera....Motossa taas suht. hyvä näyttö, Java ja valikoiden + pikanäppäinten laaja muokattavuus!Hinta/laatu suhteessa siis Moto vie voiton.
   
 3. Jackie

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/02
  Viestit:
  87
  Tykkäykset:
  0

  Suosittelen Samsung SGH-S100:sta. Iso näyttö (16-bit). Näyttö on parempi ku motossa ja vähän huonompi ku pansus (TFT 16-bit) ja hintakin on niiden välil. Sampassa on java ja valikot toimii nopeammin ku motossa ja paljon yksikertaisempi + pikanäppäimien toiminnot (nopeuttaa huomaattavasti). Mul on tärkeä että puhelin herättääi sil ku se on myös kiinni. Motos ei oo tota ominaisuutta. Jos olisin sinä ottaisin Samsungin..
   
 4. al_Mohha

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/2/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä täytyy sanoa, että GD-87 näyttö on puhelimen näytöksi aivan omaa luokkaansa ja liikkeessä vertailemistani paras. Tietysti 'paremmuus' riippuu siitä mihin puhelinta käyttää. Itse olen arvostanut isoa näyttöä, mistä johtuen päädyin aikanaan Benefon ESC!:iin.

  Isolla näytöllä voi helposti käsitellä SMS-pohjaisia palveluja. Nokian 7110 näyttöön verrattuna GD-87 on erinomainen wap-selailuun. TFT:n etu on vielä siinä, että se näkyy aika hyvin eri kulmistakin katsottuna.

  Panasonicin logiikka Nokiaan ja Benefoniin verrattuna hieman 'näin alkuun' häiritsee kun esimerkiksi kalenteriin ei saa ennakoivaa hälytystä. En myöskään ole vielä keksinyt miten toistuvan hälytyksen saisi pois viikonloppuna (ma - su valintamahdollisuus puuttuu...).

  Mutta näytön puolesta siis suositan GD-87, muut ominaisuudet sitten käyttötarpeen mukaan.
   
 5. bull Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  0
  Totta että Sampassa on Java mut näyttö on huonompi ku GD87:ssa (mitä omin silmin testasin). Hinnassa ei ole paljon ero jos ostaa käytetyn GD87:n, niitä kun on jo tarjolla vähänkäytettyinä (Mulla esim. :eek:)). On Panassakin 1 pikavalintanäppäin mut ei sitä paljon käytä kun Panan valikko on TOSI selkeä ja toimii numeroilla (esim meilit haen menu-6-3-6, menee jo ihan automaattisesti)! :eek:)

  Yks mikä Panassa on hyvää on se että puhelin aukeaa lähes suoraksi ku Sampat aukeaa vaan alle 135 astetta, voi olla joillekin epämiellyttävää et puhelin on suussa melkein kiinni...
   
 6. Jackie

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/02
  Viestit:
  87
  Tykkäykset:
  0

  Olet oikeassa.. niin käytettynä on halpaa mut ei siinä oo ku 170 egee eroa uutena.. on silti paljon.. Hinnan kannalta samppasta tulee akut (normaali ja teho) lisäksi datakaapeli jolla saadaan äänet ja kuvat (ei tarttee maksaa)puhelimeen + handsfree.. Tosin käyttö mukaavuus sampassa on parempi ku Panas (mitä testasin kaupas), mut se on mun mielipide.. HArmi et panas oo aktiiviläppä.. muuten hyvä kännykkä!
   
 7. Aero

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2960
  Tykkäykset:
  0
  Omasta mielestäni hyvä, ettei sitä ole. Jos S100:n olisin ostanut niin olisin ko. ominaisuuden laittanut pois, sillä häiritsee vaan ja ennemmin painan kuittaukseksi vastausnäppäintä... tämäkin vain oma mielipide.
   
 8. bmw

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/12/02
  Viestit:
  248
  Tykkäykset:
  0
  [quote="ATOmasta mielestäni hyvä, ettei sitä ole. Jos S100:n olisin ostanut niin olisin ko. ominaisuuden laittanut pois, sillä häiritsee vaan ja ennemmin painan kuittaukseksi vastausnäppäintä... tämäkin vain oma mielipide.[/quote]

  täysin samaa mieltä. Kuten Bull tuossa jokin aika sitten kirjoitti niin kuvan liittämisellä "soittajaan"- toiminnolla ei tekisi mitään. Ja se painallus kannen avaamisen jälkeen on vain hyvä juttu.

  Muuten AT, miten sinä hoidat kuvien siirron puhelimesta tietokoneelle ja miten siirrät esim. soittoääniä tai taustakuvia koneelta kännyyn?
  sarjaportin kautta infrapunalla?
   
 9. Aero

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2960
  Tykkäykset:
  0
  Ei kun kuvat lähetän meilinä itselleni ja kuvat/äänet puhelimeen otan wap:lla.

  Topicciin. Jos aloittaja haluaa tosiaan erittäin hyvän puhelimen, niin hommaa se GD87. En jaksa perustella, koska tätä on kehuttu jo aika lailla tässäkin topikissa :) Kannattanee harkita myös P800
   

Jaa tämä viestiketju