Motorola T192 takkuaa Telian Dna Finland roamingilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja lineon, 11/7/03.

 1. lineon

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/03
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  0
  Hankin 2001 halvimman GPRS-WAP-puhelimen eli Motorola T192n. Kaverini teki samoin myöhemmin.

  Ongelma on seuraavanlainen:

  Kun maaseudulla, missä ei ole Telia Finlandin GSM 1800 kaupunkiverkkoa, vaan Dna Finlandin GSM 900 syttyi näyttöpaneliin musta kolmio sen merkiksi, että verkkovierailu on päällä.

  Tuolloin puhelin kieltäytyi enää soittamasta, vaan kun puhelimella yritettiin soittaa niin se meni vastaajalle. Kumpikin puhelimista teki samaa Telia-Dna Finland-verkkovierailussa kyseisellä alueella. Muissa mahdollisissa pisteissä ei kokeiltu.

  Jumitus jatkuin ko. alueen ulkopuolellakin, mutta sen sai purettua joko valitsemalla käsin uudelleen käytettävän kännykkäverkon tai sammuttamalla ja käynnistämällä kännykän uudelleen.

  Toinen havaittu ongelma oli se, ettei soitonsiirtoja saanut purettua sammuttamatta ja uudelleen käynnistämättä.

  Kolmas ongelma ilmeni myöhemmin. Muutaman kerran soitettaessa soittaminen keskeytyi itsestään. Tämä tapahtui itse GSM 1800 verkon alueella. Kun SIM-kortin siirsi kahteen muuhun puhelimeen ei vastaanvanlaista tapahtunut.

  Onko jollain vastaavanlaisia ongelmia Telian GSM 1800 verkolla silloin kun puhelin on joutunut verkkovierailemaan Dna Finldandin GSM 900 verkossa Motorola T192n kanssa?

  Sehän on "laatupeli", mikä on valmistettukin Saksassa :)
   
 2. Flyer Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  N97
  Jos kerran ongelmaa ei esiinny muun mallisissa puhelimissa, niin päivitys luurin softaan saattaisi auttaa. Takuu on ilmeisesti loppunut, mutta kannattaa kysyä huollosta mitä homma maksaisi.
   

Jaa tämä viestiketju