Motorola Q ja iTunes-ouhelin

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja ebo, 27/7/05.

 1. ebo Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  1500
  Tykkäykset:
  0
  Motorola julkisti maanantaina kolme uutta puhelinta, A728, A738 ja A910, mutta nämä ovat ilmeisesti vain Kiinan markkinoille.

  Eurooppalaisittain kiinnostavalta näytti Motorola Q, jonka pitäisi olla ohuin Windows Mobile -puhelin tähän asti ja tulla markkinoille vuoden 2006 ensimmäisellä neljänneksellä:

  http://www.motorola.com/motoinfo/product/details/0,,113,00.html

  PhoneScoopissa on jo livekuvia: http://www.phonescoop.com/articles/moto_2005_07/index.php?p=q

  Ed Zander myös vahvisti, että iTunes-puhelin on edelleen tulossa, ja lupaili julkistusta vielä tälle vuodelle.

  Analyytikko- ja lehdistotilaisuuden voi katsoa netistä (Real-/Windows Media):

  http://www.motorola.com/content/0,,5913,00.html

  t. tero
   
 2. Zache

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  540
  Tykkäykset:
  0
  Kah, kaikki tuosta kolmikosta ovat Motorolan linuxpuhelin sarjaa ja ovat näemmä saaneet sen jo pikkupuhelimiinkin. Olisi jännää nähdä milloin motorola alkaa kokeilemaan saisiko noita myytyä eurooppaankin myös. Tuo A732 alkaa näyttää jo ihan tavalliselta puhelimelta jo, joten luultavasti puhelimet alkavat olla kypsiä jo tännekkin.

  Toinen jännä linjaus on ollut että motorola on myynyt noita javapuhelimina joten 3rd party kehittäjät eivät ole päässeet tekemään kehittyneempiä softia siihen. Tai ainakaan en ole nähnyt missään mitään hacking motorola linuxphones uutisia. Tämä on täysin erillainen linja kuin mitä Nokialla on esim N770 gadgetin kanssa, joka on hack-all-you-can-(but not with our software) tai Symbianin kanssa.

  Linuxdevicesin juttu: Moto spawns Linux phone triplets, partners with Yahoo!
  Motorolan lehdistötiedote: Smart and Connected – New Motorola A910 with WiFi, A728, and A732

  Motorolan lehdistöinfot laitteista: A738 ,A728 ja A910

  ---
  Sitten Motorola Q:sta, ite veikkaan että tuo on kuolleena syntynyt vekotin... se näyttää aika isolta ja se samalla joutuu kilpailemaan laitteiden kanssa missä on iso näyttö ja tekstintunnistus kehittyy koko ajan (ja niihin on erillisiä näppiksiä). Joten tuon ainoa markkinarako on siinä välissä, kun tekstintunnistus ei toimi vielä riittävän hyvin ja ihmiset eivät ole tottuneet siihen, sen jälkeen tuo on vaan iso gadgetti huonolla näppiksellä. Ongelmahan tuossa on se, että laitteenkoko ei oikein voi kasvaa tuosta povitaskukoosta joten näytön koko kärsii jne..
   
 3. juhilus

  juhilus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  2417
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  SE K750i ja SE P800
  A732 ei tosin taida olla linuxluuri, sillä ainoa paikka mikä näin väittää on linuxdevices.com ja Moton omasta tiedotteessa sanotaan seuraavaa:"Together with the recently announced Motorola E895 handset, the new A910 and A728 also deepen Motorola’s Linux-based handset portfolio". A728:ssa taitaa olla linux vain sen takia, että sen päälle on helpompi rakentaa tuo kiinalaisille kätevä kosketusnäyttö UI tai Motolla on valmiina jo sille suunniteltu kosketus UI.
  Q on suora vastaveto Blackberryille ja Palmin Treolle ja on hyvin samannnäköinenkin. Tulee tosin aika myöhään, kun lupaavat markkinoille vasta 1Q06, jos ei sitten Moto tee taas "MPx:ä" ja malli ei tule ollenkaan markkinoille.
   
 4. MaTiAz Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/04
  Viestit:
  2924
  Tykkäykset:
  0
  OT: Niin jos moto ei tee MPx:ää ja MPx100:aa niin silloin ei tule myyntiin...
   
 5. Zache

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  540
  Tykkäykset:
  0
  No ei linuxdevices ole ollut ainoa paikka joka sitä on linuxluuriksi sanonut, engadget, zdnet yms.. on myös, mutta eipä se sitä todeksit tee ja olet oikeassa eipä tuossa lehdistötiedotteessa mainita että se olisi linuxpuhelin. Toisaalta ei siitä voi päätellä onko se vai kun kerran motorola ei ole kaikissa aikaisimmissakaan linuxluureissa maininnut ovatko ne linuxluureja vai ei.

  Toisaalta jos se on niin siitä varmaan tulee tarkempaa infoa jossain välissä linuxdeviceen... Moton arvio jokatapauksessa tänä vuonna aasianmarkkinoille tulevista linuxpuhelimista on 8-10 kpl, niistä taitaa olla 4 tai 5 esitelty nyt...
   

Jaa tämä viestiketju