Mobiili.fi Motorola pudottelee vihjeitä uutuuspuhelimesta – Laadukas kamera, tehoja ja tietoturvaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Motorolan odotetaan aloittavan pian vuoden 2016 laitepaljastukset. Moto-uutuuksista on nyt alettu saamaan vihjeitä suoraan Motorolan intialaisen Twitter-tilin kautta.

  Moto India -tili on jo muutaman päivän ajan julkaissut uudesta puhelimesta vihjailevien twiittien sarjaa. Humoristisissa ja hieman erikoisissa julkaisuissa kuvataan ihmisiä, jotka ovat kadonneet riittämättömien puhelintensa aiheuttamien katastrofien keskellä.

  Esimerkiksi 22-vuotias – vaikkakin huomattavasti vanhemmalta näyttävä – Sam joutui ongelmiin, kun hänen isänsä näki poikansa mobiiliselaimen sivuhistorian. Toisaalla 18-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyt Stacy ei saanut yhtään hyvää juhlakuvaa, kiitos heikosti toimineen automaattitarkennuksen. Näiden ja muiden esimerkkien kautta Motorola vihjailee, että pian tuleva Moto-puhelin tarjoaa tilalle esimerkiksi laadukkaan kameran, hyvää suorituskykyä, kestävän akun ja tietoturvaa.

  Yleisin veikkaus tällä hetkellä on, että Moto Indian vihjeet liittyvät Moto G4:n ja Moto G4 Plussan julkistukseen. PhoneArenan mukaan yhtiö on alkanut kutsua kansaa 17. toukokuuta pidettävään tilaisuuteen, jossa näiden Moto G -sarjan jatkajien odotetaan paljastuvan.

  Toisaalta Lenovon toimitusjohtaja Yang Yuanqing paljasti pari viikkoa sitten, että Motorolalta nähdään ”jännittävä laitejulkistus” kesäkuussa. Toistaiseksi ei siis ole täyttä varmuutta siitä, mitä laitteita minäkin ajankohtana esitellään. Selvää kuitenkin on, että Moto-uutuuksia odottavat pääsevät pian tutustumaan tämän vuoden puhelintarjontaan.


  #Missing since his dad saw his browser history. With better security, make it daddy proof. Coming soon! pic.twitter.com/pTFR8wvroc

  — Moto India (@Moto_IND) 29. huhtikuuta 2016


  #MISSING since he was about to propose a girl he likes.

  With better battery,no more missing out. Coming soon! pic.twitter.com/Ln5dH5czxO

  — Moto India (@Moto_IND) 30. huhtikuuta 2016


  #MISSING since Rohan was playing his favourite game and the phone hung!

  Don't miss out on victory. Coming soon! pic.twitter.com/rcx7P7NHMa

  — Moto India (@Moto_IND) 1. toukokuuta 2016


  The autofocus ruined Stacy's 18th birthday picture. Stop #missing on milestones with a better camera. Coming soon! pic.twitter.com/gXxhGwTI50

  — Moto India (@Moto_IND) 2. toukokuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju