Motorola Photon Q 4G LTE

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja Eileen, 24/8/12.

 1. Eileen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/8/12
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Razr
 2. greyman

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/04
  Viestit:
  153
  Tykkäykset:
  1
  Todella mielenkiintoinen luuri. Vaikuttaa hyvältä korvikkeelta Desire Z:lle. Siis jos sen saisi ostettua jostain, tai toimisi meidän 3G-verkoissamme.
   
 3. grenilt

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/11/12
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony
  Thanks for describing about Photon Q 4G as it is the best device with new features and applications. There are now Photon Q 4G Skins available at online stores. These Photon Q 4G Skins provides great protection to your device.
   
 4. oh1jty

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  512
  Tykkäykset:
  0
  Laitetaas pitkästä aikaa vastausta.

  Nyt ollu kyseinen Photon Q (eli Droid 5) käytössä maaliskuusta asti, itseasiassa tuli hommattua toinenkin kesällä kun on niin
  turkasen hyvä luuri. Spekseiltään täähän on parempi kuin Droid 4, mutta ei toimi heittämällä muualla maailmassa koska SIM-kortti slottia ei ole ja "SIM-kortti" on integroitu puhelimen sisälle omaan piiriin. Tästä piti tulla international malli keväällä mutta Moto laitto pillit pussiin google kaupan takia ja sitä ei koskaan julkaistu joka on todella sääli koska tää on varmasti paras qwerty luuri mitä tehty tähän asti.
  Akun kestokin on ihan omaan luokkaansa, liitteenä kuvakaappaus tuoreimmasta tuloksesta päivtetyn kernelin kanssa ilman isompia optimointeja perus käytössä.
  Liitteenä myös pari kuvaa sisäisestä rakenteesta kun moddasin ekaa luuria normi GSM käyttöön.

  Suosittelen lämpimästi, luureja saa edullisesti, näihin saa myös hyvin varaosia ja ovat kestävää tekoa.
   

  Liitetyt tiedostot:

 5. Vetiver

  Vetiver

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/10/13
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Samsung Captivate Glide (SGH-i927)
  ^ Itsella ollut tarkoitus homma ko. puhelin jo pidemman aikaa ja nyt kun ei nayta silta etta Euroopan markkinoille olisi tulossa minkaanlaista varteenotettavaa qwerty -vaihtoehtoa, niin pitanee sitten ryhtya tuumasta toimeen. Saanko kysya etta mista hommasit puhelimet? Ebayssa nayttaisi olevan hyvin tarjolla ja sielta varmaan itse ostaisin. Sitten lisakysymys etta itseko teit tuon sim-korttimodauksen? Jotain ohjeita hommaan nayttaisi netista loytyvan, mutta nain tavallisen ihmisen silmaan naytti aika haasteelliselta prosessilta..
   
 6. oh1jty

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  512
  Tykkäykset:
  0
  Ebayn kautta ostin yksityiseltä, kummatkin luurit tuli han eri myyjiltä. Toinen oli ollu kevyeessä käytössä ja toinen käytännössä brand new.
  Ite tein moddit kumpaakin, moddit ei ole sieltä helpoimmasta päästä ja suosittelen kunnon juotosasemaa hommaan jossa oikea heat gun.
  Suojapellin pois saanti on se helpoin homma, mutta itse SIM-piiri on kovaa kiinni koska koko keskusta on juotospintaa. Tuo on tarkoituksella tehty
  hankalaksi ettei piiriin pääsis helpolla käsiksi.

  Mutta ei tuo homma mahdotonta ole, illan homma käytännössä menee muutama tunti kun tekee rauhassa.
  Kertaakaan en oo katunu et hommasin luurin, jo vakio androidilla erittäin toimia ja nopea luuri, mutta cyanogemodilla saa vielä enempi irti ja akkukesto paranee.

  Se on kyllä harmi ettei tuosta tullu sitä ns. international mallia joka oli jo kehitysputkessa, olis ollu varma best selleri qwerty käyttäjien piireissä.
   

Jaa tämä viestiketju