• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Motorola Moto X Play

Tila
Ei auki vastauksille.

Qwert

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
14.3.2004
Viestit
41
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S10e
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
valkoinen
Tallennustila
16GB
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
165
Sijainti
Huittinen
Toimitustavat
Nouto / posti
Myyntiin juuri takuuhuollosta (Mobylife) palannut siistikuntoinen Moto X Play. Huollossa puhelimeen vaihdettu uusi piirikortti.

Näyttö ja takakuori virheetön, reunoissa havaittavissa pieniä käytönjälkiä. Toimitukseen sisältyy myyntipakkausta myöten kaikki mitä uutenakin. Akku (3630mAh) kestää edelleen todella pitkään, itsellä tämä käynyt laturissa joka toinen tai kolmas yö.

Puhelin ostettu 16.3.2016 eli takuuta reilu 10kk jäljellä. Ostokuitti ja huoltopaperit tulevat puhelimen mukana.

Nouto / postitus (postitettaessa ennakkomaksu tilille postikuluineen 6,00€).
 

Liitteet

 • 6.JPG
  6.JPG
  289.8 KB · Katsottu: 123
 • 4.jpg
  4.jpg
  398 KB · Katsottu: 127
 • 5.JPG
  5.JPG
  343.9 KB · Katsottu: 114
 • 3.JPG
  3.JPG
  311.2 KB · Katsottu: 107
 • 1.JPG
  1.JPG
  346.3 KB · Katsottu: 107
Viimeksi muokattu:

serina77

Tunnettu jäsen
Palaute - 66.7%
2   1   0
Liittynyt
12.10.2012
Viestit
232
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
Samsung A7(2018) Sonera 4g liittymä.
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom