• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Motorola Moto X Play (Uutta vastaava)

Tila
Ei auki vastauksille.

timmon

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
20.12.2010
Viestit
72
Reaktiopisteet
13
Puhelinmalli
Oneplus 7T
Takuu
Takuuta varmasti olisi, mutta kuittia ei ole
Kuitti
Ei
Väri
Musta
Tallennustila
16
Kunto
10/10 Uudenveroinen!
Vaihto
Ehkä
Hintapyyntö
190/Tarjous
Sijainti
Espoo
Toimitustavat
F2F tai rahat tilille paketti postiin.
Myydään uudenveroinen isolla akulla varustettu Motorola Moto X Play.
Puhelin on ostettu n. 4kk sitten Tori.fistä varapuhelimeksi oman mentyä huoltoon pidemmäksi aikaa.
Myyjältä en koskaan kuittia saanut joten en tiedä miten nuo takuu asiat puhelimen kanssa hoituisivat nimittäin kyllähän ainaki 24kk takuuta olisi vielä jäljellä vaikka puhelin olisi ostettu heti julkaisusta.

Puhelin oli minulla käytössä n. 1kk ajan ja toimi täysin moitteita koko tämän ajan.
Puhelimessa ei ole naarmun naarmua missään vaikka yritin näyttöäkin katsella valoa vasten ja etsimällä etsiä edes hiusnaarmua.

Puhelimen mukana tulee alkuperäinen paketti kaikkine tavaroineen ja ohjekirjoineen paitsi kuulokkeet.
Paketissa on myös sim-kortti telkan avaajakin tallella.

Myydään pois keräämästä pölyä hyllyssä uuden puhelimen oston takia ja vanhan puhelimen jäätyä hoitamaan varapuhelimen virkaa.

Kuvat pitäisi näkyä linkkien takaa:

20170124 175147
20170124 175449
20170124 175239
20170124 175258
20170124 175343
20170124 175407
 
Viimeksi muokattu:

timmon

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
20.12.2010
Viestit
72
Reaktiopisteet
13
Puhelinmalli
Oneplus 7T
Vieläkin löytyy tästä jollekkin hyvä kuin pakasta vedetty puhelin käyttöön.
 

timmon

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
20.12.2010
Viestit
72
Reaktiopisteet
13
Puhelinmalli
Oneplus 7T
Vielä löytyisi
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom