Motorola Hangessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Toivoton Tapaus, 22/2/05.

 1. Toivoton Tapaus

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Kylläpä nyt olis poikaa jos olis tullu kännykän mukana metallinpaljastin kaupantekijäisenä kun puhelin on 50 metrin päässä hangessa piilossa...
  Jos tässä nyt sattuis joku sen löytämään niin ei kai sillä voi sitte enää soitella ku se on kostunu ja jäätyny...mitä ootte mieltä vai näytättekö kieltä?
   
 2. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Pahapa sanoa, akulle ainakin pakkanen tekee pahaa ja ei kyllä puhelin muutenkaan tykkää, riippunee hieman kuinka pian löydät sen.

  Jos on kastunut niin heti kun löydät niin avaat (torxilla jos löytyy, muuten kaikki mikä irti lähtee) ja vaikkapa föönillä kuivaat pikaisesti. Pahinta on jos pääsee pikkuhiljaa kuivumaan itsekseen.

  PS. Miten h****tissa onnistuit tuossa?
   
 3. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  Jaa-a. Enpä oikein tiedä miten kylmä kohtelee kännykkää pitemmän päälle, akku ainakin hyytyy varmaankin aika pian. Jos on pakkasta sopivasti niin voi olla ettei edes kastu kovin helposti hangessa. Ei välttämättä rikki ole.
   
 4. Toivoton Tapaus

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Joo viime perjantaina illalla se tipahti ja hangessa rämpiin ja yritin etsiä koko viikonlopun tuloksetta. Heti lauantaiaamuna yritin soittaa siihen mut siihen ei saanu yhteyttä.Tais siinä akku simahtaa yön aikana. Tänään viimein annoin kohtalolle periksi ja ilmotin sen kadonneeks...jospa se löytyy keväällä koirankakan vierestä kun lumet sulaa..heh, turha sillä enää sitten on soitella.
   
 5. Gollo

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/05
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  soppa

  Soppaa olisin kahdella kädellä vetänyt jos olisi käynyt tuommottiin
   

Jaa tämä viestiketju