Motorola Flipout

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja icetress, 27/1/11.

 1. icetress

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/1/09
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Onkos kukaan tätä harkinnut tai tutustunut, sattui silmiin Play.comin myynnistä mutta sieltähän ei Suomeen elektroniikka lähetetä. Vaikuttaa itselle kaikin puolin täydelliseltä, pienikokoinen, fyysinen qwerty ja uusin Android kai saatavana. Suomessakin kai jo julkaistu mutta ei löydy kuin jostain kämäisestä nettikaupasta vasta myynnistä. Vähän speksejä :
  http://www.motorola.com/Consumers/GB-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/ci.MOTOROLA-FLIPOUT-with-MOTOBLUR-GB-EN.alt
   
 2. janium

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/11/03
  Viestit:
  194
  Tykkäykset:
  0
  Tämä sattui silmään ihan sattumalta ja vaikutti niin hauskalta laitokselta, että piti heräteostona laittaa samantien tilaukseen Saksan amazonista. Katotaan mitä sieltä tulee. Toivottavasti mukavaa vaihtelua Desiren ja Omnia 7:n jälkeen.
   
 3. Yen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/9/04
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  Pieneksi erikoisuudeksi lahjaksi hankittu Flipout, ihan pätevän oloinen 2.1 Android laite. Varsin vikkelään toimii, ja esmes. se tärkein eli Angry Birds pyörii sulavasti.

  Hypeandroideihin verrattuna suurimpana tietysti suurimpana erona on näytön ja resoluution pienuus, mutta kaikki tarpeellinen pystyi hyvin sillä tekemään. Mailit ja tekstarit kirjoittamaan ja lukemaan, sekä netissäkin surffasi kohtuullisesti.

  Expansysistä ostin, parissa päivässä tuli UK Retail versio ilman ääkkösiä qwerty-näppiksissä. Ääkköset saa kovanappuloista pohjaan nappia painamalla ja sitten valinta näytöltä. Virtuaalinäppikseen saa scandinavian keyboardin ja finnish dictionaryn toki - qwertyn ollessa auki sanakirja poistuu käytöstä.

  Seitsemän kotinäyttöä on motoblurissa, kuuluvuus wlan/gps/gsm on perushyvää kauraa - parempi kun ZTE Bladessa. ~160 eurolla varsin pätevä hankinta niille jotka etsii vähän erilaista ja pientä älypuhelinta.
   
 4. HIGHEND

  HIGHEND Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  33   0   0

  Liittynyt:
  22/12/08
  Viestit:
  2510
  Tykkäykset:
  39
  Puhelinmalli:
  Samsung S6 + Lukuisia muita
  Tulipa tilattua tällainen, kun alle satasella rupeaa eBaysta saamaan. Älyhieno ja varsin näppärän oloinen laite, viisirivinen näppäimistö ja pieni koko. Myös tälle saa epävirallista Senseä 2.3.4:llä höystettynä!
   
 5. Yen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/9/04
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  Pistätkö HIGHEND linkkejä tohon Senseen? Ei vielä epävirallisfirmistaitoni riitä löytämään sopivaa XDA:sta...
   
 6. paksuisi

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/11
  Viestit:
  31
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola XT1080MAXX
  saako tohon Flipout:tiin jotenkin suomi valikot
   

Jaa tämä viestiketju