MobiiliBlogi Motorola esitteli uuden lippulaivansa: Moto X Style

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/7/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  Uusia lippulaivapuhelimia sataa markkinoille. Tänään aamulla OnePlus esitteli uuden OnePlus 2 -puhelimen ja nyt Motorola on lanseerannut Moto X Stylen, joka saapuu myyntiin muun muassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa syyskuussa. Moto X Stylen hinta lähtee liikkeelle 499 eurosta, jota voidaan pitää sen ominaisuuksiinsa nähden erittäin kohtuullisena.

  Muotoilultaan edeltäjänsä pyöreitä linjoja noudatteleva Motorola Moto X Style on kooltaan 153,9 x 76,2 x 6,1-11,06 millimetriä ja se painaa 179 grammaa. Puhelimessa on metallinen kehys, lasinen etupinta ja kaareva takakuori, joka on kustomoitavissa eri materiaaleilla, väreillä ja tekstuureilla. Tarjolla on yhtiön ainutlaatuinen Moto Maker -verkkopalvelu, jolla jokainen kuluttaja voi muokata puhelimensa ominaisuuksia ja visuaalista ilmettä mieleisekseen. Tässä vaiheessa on kuitenkin epäselvää, kuinka laajalle Moto Maker -palvelu lopulta tulee saataville.

  Motorola käyttää uutuukaisessaan erityistä nanopinnoitetta, joka suojaa puhelinta vesiroiskeilta. Täyttä vedenkestävyyttä nanopinnoite ei takaa, mutta se suojaa Moto X Stylen muun muassa roiskeilta ja kevyeltä vesisateelta.

  Ominaisuuksien osalta Motorola on panostanut uutuudessaan erityisesti kameraan. Takana on 21 megapikselin kamera f/2.0-aukkosuhteella, kaksivärisellä salamalla, automaattisella HDR-toiminnolla ja 4K-videokuvauksella. Motorola kehuu kameran kuuluvan markkinoiden parhaimpiin. Etupuolelta löytyy viiden megapikselin kamera omalla salamavalolla.


  [​IMG]

  [​IMG]

  Moto X Stylen TFT LCD -kosketusnäyttö on kooltaan 5,7 tuumaa, tarkkuudeltaan 2560 x 1440 pikseliä ja se peittää valmistajan mukaan etualasta 76 prosenttia. Näytön ylä- ja alapuolelle on sijoitettu kaiuttimet nykytrendiä mukaillen. Sisältä löytyy kuudella 1,8 gigahertsin suoritinytimellä varustettu Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, Adreno 418 -grafiikkaohjain, kolme gigatavua RAM-käyttömuistia ja 16, 32 tai 64 gigatavua tallennustilaa. Puhelin tukee microSD-muistikortteja aina 128 gigatavuun asti.

  Puhelin tukee 4G LTE -verkkoa sekä WiFi 802.11a/g/b/n/ac + MIMO-, Bluetooth 4.1-, NFC- ja GPS-yhteyksiä. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 5.1.1 Lollipop. Akku on kapasiteetiltaan 3000 milliampeerituntia ja puhelin tukee pikalatausta, jota kehutaan 50 prosenttia Galaxy S6:n vastaavaa ominaisuutta nopeammaksi. 15 minuutin latauksen pitäisi antaa virtaa kymmenen tunnin normaalin käyttöjakson verran.


  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju