Motorola E398, softapäivitys/modifikaatio?

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja Masterplan, 27/4/05.

 1. Masterplan

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/12/04
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  Tässä ruvennut kismittämään muuten hyvän luurin kanssa pelehtiessä käsittämätön ilmeisesti 100 viestin rajoitus viestimuistissa. Poisteleminen on hidasta, kun pitäisi seuloa kauhea läjä viestejä ettei mitään tärkeää lähde kävelemään. Monesti puhelin varoittelee kun on äpaut 70 viestiä muistissa, että "Muistia vähän!", en koskaan ole antanut mennä täppiin asti katoavien tulevien viestien pelossa.

  Nyt mielessäni onkin jonkinlainen päivitys puhelimen softaan. Pieniä bugeja on tullut eteen, kuten päälle jäävät soittoäänet, mikäli niitä selailee. Paras oli kun pistin mp3-soittoäänen soimaan, jonka juuri latasin puhelimen muistiin kortilta. No sehän soi ja soi eikä meinannut lopettaa, no siinä vaiheessa että "virrat pois", vehje sammui mutta käsittämätöntä, biisit soivat vieläkin! Restartissa sitten tajus lopettaa.

  Koitin etsiskellä mahdollista softapäivitystä netistä, mutta laihoin tuloksin. Puhelimen mukanahan tulee usbikaapeli ja onhan siinä sinihampaatkin, ettei varmaankaan kovin iso vaiva olisi jotain päivitystä saada. Jos joku mahdollisesti tietää jonkun kikan millä viestimuistin saisi vaikka ulottumaan koko puhelimen omaan muistiin, ollos hyvä ja kertoa minulle.
   

Jaa tämä viestiketju