Motorola CLIQ (Android/MOTOBLUR)

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja kurrre, 10/9/09.

 1. kurrre

  kurrre Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/6/04
  Viestit:
  1471
  Tykkäykset:
  196
  Puhelinmalli:
  S8, S7 edge, iPhone 6
  Motorola julkaisi tänään ensimmäisen Android-puhelimensa. Motorola CLIQ on tulossa ensialkuun Jenkeissä T-Mobilella myyntiin kytkypuhelimen ja myöhemmin Euroopassa muutaman muun operaattorin kytkynä. Todennäköisesti tätä saa kohtapuolin tilattua Ebaysta myös tänne Suomeen kuten G1:stä aikanaan.
   
 2. dudeX

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/09
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Näkyy olevan kapineesta jo testejäkin luettavana, esim
  Engadgetin sivulla.

  Eurooppaanhan tuo tulee kai DEXT-nimisenä, ehkä joskus Suomeenkin? Motorolan saatavuus on täällä aika heikkoa nykyään. Aika mielenkiintoinen mutta tuossahan on vain android 1.5, mahtaneeko tulla päivitystä uudempaan... Näppis on kyllä ihan pakollinen ja välilyöntinäppäintä lukuunottamatta näyttäisi olevan CLIQssä ihan ok. Pelkällä kosketusnäytöllä olevaa kapulaa en ostaisikaan kun olen jo Xperiaan tottunut... :)
   
 3. murmelinpapana

  murmelinpapana

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/5/07
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  DNA, Htc Dream
  Voihan tuo vaikka tullakin Suomeen. Alkaa Nokiauskovaistenkin määrä tippumaan, niin mikä ettei (jos multa kysytään, niin ei ihmekään, kun maksavien asiakkaiden päälle syydetään p*skaa minkä ehditään). Ja Motorolanhan on vissiinkin tarkoitus tykittää Android luureja markkinoille oikein olan takaa markkinaosuuden parantamiseksi. Tuskin Suomi on tässä avainasemassa, mutta luulisi nyt suomalaistenkin rahojen kelpaavan...

  Mullakin on vähän sama, eli näppis pitää löytyä. Ja toinen melkein välttämättömyys on Android, kun tykkään vaan siitä niin kovasti, kun puoli vuotta jo käyttänyt. Npääpikseen ja Androidiin tykästyin oikeastaan samalla kertaa G1:n kanssa.

  Tietääkö muuten joku, miten innokkaasti Motorola tuo ääkkösiä näppäimistöihin? Onko edes mahdollista, että markkinoille tulisi ääkkösellinen versio? Tai edes sellainen kuin G1:ssä, eli että A + alt = Ä?
   
 4. JuhaK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/5/03
  Viestit:
  1470
  Tykkäykset:
  29
  Ei kukaan tiedä mitään ajankohtaa tai varmistusta ylipäätään siihen, tuleeko tätä Suomeen? Enpä oo ikinä Motorolan puhelimia edes harkinnut (siskolla oli joskus 90-luvun lopulla joku Motorola, joka jätti kauheat traumat :), mut tämä vaikuttais jo melko kiinnostavalta. Edes käyttöliittymä ei pelota kun tässä on tuo Android, joka muutenkin vaikuttaa mielenkiintoiselta vaihtoehdolta nykyisen S60-luurin tilalle.
   
 5. dudeX

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/09
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Noh, kuten tuolla Droid/Milestone -ketjussa kirjoitin, ei ainakaan Motorolalla (USAssa, josta asiaa kysyin) ollut viikko sitten mitään tietoa näiden Android-puhelimien tulosta tänne päin. Mikä ei tietenkään tarkoita ettei niitä joskus tulisi.
   
 6. jk

  jk Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  19   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1435
  Tykkäykset:
  104
  Puhelinmalli:
  Useita erillaisia
  Verkkokauppa.com arvioi milestonen saapuvan 2-4vkon kuluessa http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=41082.
   
 7. dudeX

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/09
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Tuossa kannattaa huomata tiedoissa kohta että "takuu ja tukiasiat verkkokauppa.comin kautta" ja maahantuojasta ei ole mainintaa ja että edes näppiksestä ei ole varmuutta onko qwerty vai qwertz... Eli toisin sanoen ei taida olla virallisesti maahantuotuja nuo laitteet.
   

Jaa tämä viestiketju