1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Motorola c350 soittoäänet

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja jh13, 19/5/03.

 1. jh13

  Liittynyt:
  19/5/03
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Onko joku onnistunut tilaamaan soittoääniä motorolan c350 puhelimeen? Itse olen monesti yrittänyt tilata, mutta aina tulee jokin ongelma! Tarvitaanko jotkut wap-asetukset tai jotain muuta...? jos tarvitaan niin mistä ne saisi?
   
 2. Skanen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  315
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Lumia 950
  Katsoppas ohjekirjan mukaan sivu 126 "Puhelimen valmistaminen WAP-käyttöön" jossa neuvotaan menemään muokkaamaan WAP-profiilia... löytyykö sinulta kyseistä valikkoa?

  Itse ostin kyseisen puhelimen puolitoista viikkoa sitten ja lähti samana päivänä huoltoon (ja on siellä edelleenkin) soitettuani asiakaspalveluun, koska en saanut GPRS:ää toimimaan ja sieltä selvisi että ensimmäisistä puhelimissa tuo WAP-profiilit valikko puuttuu... toisin sanoen puhelinta mainostetaan GPRS-puhelimena, vain asetusten asettaminen on mahdotonta ensimmäisissä malleissa!


   
 3. personal jesus Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Jaa, että puhelinta ei oltu maltettu tehdä loppuun saakka. Väitän, että tuo hötkyily kyllä lyö monet muut valmistajat...
   
 4. froz

  Liittynyt:
  3/6/03
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Noh, oletko saanut jo luurin takaisin huollosta? Itsellä on tänään ostettu C350 ja siitäkään ei tuota valikkoa löydy. Tosin ei mulla ole vielä operaattorin puolesta gprs-palvelua aktivoituna joten en tuolla juurikaan mitään tekisi... olisi vaan kiva olla kaikki kunnossa.

  Onko Motorolalla muuten Tampereen seudulla mitään huoltoa vai joutuuko lähettämään jonnekin (Vantaalle?)
   
 5. Skanen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  315
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Lumia 950
  Olen saanut puhelimen jo takaisin päivitettynä. Nyt kun valikko löytyy, niin tarvitsee vain valita valmiit dna-asetukset (myös esim. RL ja Sonera löytyy) ja kirjoittaa wap-selaimessa URL ja soittoäänet latautuvat puhelimeen.

  Ostitko puhelimen uutena, Motorolaa hyllytuotteena myyvästä liikkeestä? Jos ostit, niin vie Motorola Finland:lta terveisiä, että liikkeen pitäisi päivittää kaikki C350 puhelimet, mitkä ovat kyseistä erää, eikä myydä enempää viallisia puhelimia.
   
 6. froz

  Liittynyt:
  3/6/03
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Ostin puhelimen erään liikkeen konkurssimyynnistä 99 eurolla, tuolle liikkeelle tuskin tarvii sanoa enää asiasta mitään :) Mutta hyvä juttu että tuokin onnistuu ilmeisesti ihan normaalilla softapäivityksellä. Täysi 12kk tehtaan takuu puhelimella kuitenkin on.
   

Jaa tämä viestiketju