Motorola 720:n ominaisuuksista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja nhk_, 18/9/02.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. n

  nhk_ Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2682
  Tykkäykset:
  0
  Mahtaneekohan olla sekalaisessa seurakunnassamme henkilöitä jotka tuntevat kys.om. luuria ja ylipäänsä valmistajaa hiukan paremmin, itsellä kun ei ole koskaan Motoa ollut ja nyt on hinku kerrassa kova...

  Kuinka varmoja nuo Motorolan luurit ylipäänsä on, kestääkö ihan peruskäyttöä normaalia enempi/vähempi vai ovatko ihan peruskapuloita?

  Itse 720:n kakkosnäytöstä (siitä joka on ulkona) kiinnostaisi kovasti tietää, että osaako moinen näyttää tulevan puhelun ihan nimellä, kun kuvissa mitä on pitkin nettiä, on ainoastaan puhelinnro näytillä.. Ei viitsisi millään alkaa arvailemaan pelkän numeron perusteella kuka soittaa.

  Lisäjännityksen tuon itselleni arvuuttelemalla, onko tuossa kapistuksessa miten profiloitavissa eri soittajaryhmiä ja/tai muita profiileja, vai onko palaveriin mentäessä laitettava suosiolla luuri pimeäksi? Sama koskee myös kalenteria/muistutuksia, sillä Siemens on yllättänyt minut mukavasti -jos puhelin on poissa päältä, niin se herää joka hemmetin kerta muistuttamaan jos on minkäänlaista merkintää asetettu.. Ei aina kiva, ei...

  Idesanilla tuntuu olevan 360e hintana jo kapulalla, eli ihan kohtalaisella hinnalla lähtisi... Arveluttaa hiukan edelleen, mutta kai se jossain välissä on hankittava, kunhan saisi kuulla hiukka lisää käyttökokemuksia..
   
 2. A

  Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4941
  Tykkäykset:
  27
  Kyllä kai ne Motorolatkin ovat ihan hyviä puhelimia. Paljon enemmänhän niitä myydään muualla, kun täällä Suomessa. Tuosta mallista en osaa mitään sanoa, mutta kun kysyit siitä kannessa olevasta näytöstä, niin arvelisin myös Motorolan osaavan näyttää siinäkin soittajan nimi. Ainakin Samsung näyttää myös pyöreässä näytössä soittajan nimen puhelimen soidessa. Eli ei tarvitse arvuutella kuka soittaa..
   
 3. e

  esimula

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/9/02
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Joo, kyllähän tuo näyttää nimen pistävän ulkoiseen näyttöön. Muihin toimintoihin en oo vielä perehtynyt.

  Sain puhelimen tänään:)
   
 4. n

  nhk_ Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2682
  Tykkäykset:
  0
  IR-silmä tuosta laitteesta taitaa kuitenkin puuttua?

  Kerro toki miltä vaikuttaa ihan loppupeleissä, kun kuitenkin nyt uutukaista rassaat, kaikki info enemmän kuin tervetullutta. =)
   
 5. Esa Isopahkala

  Esa Isopahkala Ylläpitäjä

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  8333
  Tykkäykset:
  2306
  Puhelinmalli:
  Huawei P20 Pro
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju