Mobiili.fi Moto Z -takakuoret vuotokuvissa – tyyliä toimintojen rinnalle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oletettu Moto Z -uutuus vuotokuvassa. Takakuoressa nähtävillä MotoModien liitäntä.


  Nykyisin Lenovon omistuksessa oleva Motorola valmistautuu esittelemään uudet Moto-lippulaivapuhelimensa. Moto Z- nimisiksi muuntuvat laitteet uudistuvat myös muotoilun ja toiminnallisuuksien saralla. Viikonlopun aikana puhelimen tyyliä muuntavia takakuoria nähtiin uusissa vuotokuvissa.

  Tämänhetkisten tietojen perusteella Moto Z -sarja saapuu markkinoille kahden rinnakkaismallin voimalla. Laitteiden erikoisuus ovat vaihdettavat MotoMods-takakuoret, jotka tuovat mukanaan lisäominaisuuksia. Näitä saattavat olla esimerkiksi stereokaiuttimet ja kamerakahva.

  [​IMG]
  Toiminnalliset MotoMods-takakuoret vuotokuvassa.


  Nähtävästi tarjolle on tulossa myös perinteisempiä takakuoria, jotka muuntavat ominaisuustarjonnan sijaan vain puhelimen ulkonäköä. HellomotoHK:n julkaisemissa vuotokuvissa on nähtävillä sarja ”Style Mod” -kuoria, jotka peittävät aiemmissakin kuvissa nähdyn metallitaustan ja nostavat samalla takakuoren pinnan kameraelementin tasolle.

  Uusimpien kuvien perusteella luvassa on monenlaisia värejä ja materiaaleja. Nyt nähtyihin vaihtoehtoihin vaikuttaa sisältyvän muovi-, nahka- ja puupintoja.

  Motorolan aiemmat vihjailut ovat antaneet ymmärtää, että uusia puhelimia nähdään jo kesäkuun 9. päivä, eli kuluvan viikon torstaina. Kyseisenä päivänä järjestetäänkin Lenovon Tech World -tapahtuma, joten uudet Moto Z -puhelimet saatetaan hyvin paljastaa tuolloin.

  [​IMG]
  Moto Z ja tyyliä muuntavat takakuoret vuotokuvassa.

  [​IMG]
  Moto Z nahkaiselta vaikuttavan takakuoren kera.

  [​IMG]
  Moto Z puupintaisen takakuoren kera.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju