Mobiili.fi Moto Z Play tulossa – tekniset tiedot ja kuvat paljastuivat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Lenovolta on tulossa uusi puhelin Moto Z -sarjan täydentäjäksi, Moto Z Play.

  Tekniset tiedot Moto Z Playsta ovat nyt paljastuneet ja vahvistuneet GFXBench-testausohjelmiston kautta. Lisäksi jo aiemmin kuvissa nähdystä puhelimesta on saatu uusiakin kuvia.

  [​IMG]
  Moto Z Play uusissa Kiinasta peräisin olevissa hämäräkuvissa, joista toisessa esillä ovat myös kameran kyvyt hämärässä.

  [​IMG]
  Moto Z Play aiemmassa vuotokuvassa takaa.


  Moto Z Playn pitäisi sisältää 5,5 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, 16 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukamera, kahdeksanytimisen kahden gigahertsin kellotaajuudella sykkivän suorittimen sisältävä järjestelmäpiiri Adreno 506 -grafiikkasuorittimella – todennäköisesti Qualcommin Snapdragon 625, 3 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia.

  Lisäksi jo aiemmat vuodot ovat kertoneet, että Android 6.0.1 -käyttöjärjestelmällä varustetusta Moto Z Playsta pitäisi löytyä sormenjäkkitunnistin sekä 3 500 milliampeeritunnin akku, joka tarjoaa reilusti kapasiteettia suhteessa 5,5 tuuman Full HD -tarkkuuden näyttöön. Moto Z Playn pitäisikin saada 15 minuutin pikalatauksellakin jo 10 tuntia toiminta-aikaa.

  Ulkoisesti Moto Z Play on lähellä aiempia Moto Z ja Moto Z Force -sisarmallejaan, mutta on näistä poiketen takaa joko lasia tai muovia eikä metallia. Hinnaltaan Moto Z Play tulee sijoittumaan vaatimattomampien teknisten ominaisuuksiensa myötä edullisemmaksi, suunnilleen keskihintaluokkaan.

  Myös Moto Z Play tukee lisätoimintoja MotoMods-kuoria, joiden osalta pian odotetaan Hasselblad-kuoren lanseerausta 10x optisella zzomilla.

  Moto Z Playn julkistusta on odoteltu syyskuun alkupuolelle.

  [​IMG]
  Aiempi vuotokuva Moto Z Playsta paljasti sen olevan tulossa myös mustana värinä.

  [​IMG]
  Moto Z Play aiemmassa vuotokuvassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju