Mobiili.fi Moto G4 Plus paljastui pakkauksineen ja tietoineen päivineen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Motorolan huhutun Moto G4 -kaksikon kookkaampi osapuoli näyttää paljastuneen lähes läpikotaisin. Verkkoon livahtaneissa kuvissa näkyvät niin puhelimen tekniset tiedot ja design kuin myyntipakkauskin. Kuvista kertoi 9To5Google.

  Moto G4 Plussan on odotettu olevan 5,5-tuumainen sisarpuhelin perinteisemmälle halvan hintaluokan Moto G4:lle. Victor Bobarin julkaisemat kuvat näyttävät varmistavan tämän. Lisäksi kuvissa näkyvä myyntipakkaus ja muut materiaalit paljastavat, että G4 Plus -puhelimen sisuksista löytyy kahdeksanydinsuoritin, kaksi gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennustilaa ja 3000 milliampeeritunnin akku.

  Laitteen suojauksesta huolehtii sormenjälkitunnistin, joka on nähtävästi liitetty etupaneelin fyysiseen kotipainikkeeseen. Kuvaus taas tapahtuu 16 ja 5 megapikselin kameroilla.

  Kuvissa näkyvä myyntipakkaus, samoin kuin laite, on hyvin vakuuttavan ja virallisen oloinen. Paketin etupuolella näkyvä irtokuori antaa ymmärtää, että Moto G4 Plus saa aiempien Moto G -mallien tavoin rinnalleen valikoiman värikkäitä takakuorivaihtoehtoja.

  Moto G4 Plussan ja aiemmin tällä viikolla vuotokuvissa nähdyn Moto G4:n julkistuksen uskotaan tapahtuvan vielä myöhemmin tänään. Suuria yllätyksiä ainakaan Plus-mallin osalta ei kuitenkaan lehdistötilaisuuteen näytä jäävän.

  [​IMG]
  Moto G4 Plus -puhelimen myyntipakkaus vuotokuvassa.

  [​IMG]
  Moto G4 Plus -puhelimen myyntipakkaus vuotokuvassa.

  [​IMG]
  Moto G4 Plus ja teknisiä tietoja.

  [​IMG]
  Moto G4 Plus vuotokuvassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju