Mobiili.fi Moto 360 kokee uuden tulemisen kolmena erilaisena versiona

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Motorolan viime vuonna esittelemä älykello Moto 360 on saamassa useampia seuraajia. Tulossa on toisen sukupolven Moto 360 kahdessa eri koossa, sekä erillinen Moto 360 Sport. Uusista kellomalleista on useita mallikuvia sekä tiedonjyväsiä Twitterissä jakanut nimimerkki @upleaks.

  [​IMG]

  Vuotojen perusteella Moto 360:n toinen sukupolvi tulee sekä 1,37-tuumaisella näytöllä ja 20 millimetrin rannekkeella varustettuna Small-versiona, että 1,55-tuumaisella näytöllä ja 22 millimetrin rannekkeella varustettuna Large-versiona. Muotoilu on alkuperäisestä Moto 360 -mallista tuttua, mutta kuitenkin sopivasti uudistettuna. Lisäksi, kuten alkuperäisessä Moto 360 -kellossa, myös uusissa malleissa näyttää olevan näytön alareunassa pieni, laitteen elektroniikalle pyhitetty musta kaistale, eli näyttö ei ole täydellisen pyöreä.

  [​IMG]
  Motorola Moto 360 (2015)


  Teknisistä ominaisuuksista on tiedossa optinen pulssimittaus, langaton lataus, askelmittari sekä IP67-luokitus, eli kello on pölytiivis ja kestää upotuksen veteen aina yhden metrin syvyyteen asti. Lisäksi Moto 360 Sport -mallin kohdalla on mainittu myös GPS sekä jonkinlainen ”hybridinäyttö”, jonka sanotaan olevan optimoitu ulkokäyttöön, eli käytännössä näytön pitäisi olla hyvin luettavissa myös kirkkaassa valossa.

  [​IMG]
  Motorola Moto 360 Sport


  @upleaksin mukaan toisen sukupolven Moto 360 -kellot ovat tulossa syyskuun aikana, kun taas Sport-malli tulee marraskuussa. Uusien mallien hinnoista ei vielä ole tietoa.
  moto 360(2nd gen) and moto 360 Sport. pic.twitter.com/xKtUOiOqvP

  — upleaks (@upleaks) 31. elokuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju