Mobiili.fi Morrr helpottaa lemmikin hoitoa – kertoo vastaukset yleisimpiin ongemiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Kuvakaappauksia Morrrin iOS-sovelluksesta


  Slushissa oli esillä Morrr -niminen startup, jonka tarkoituksena on helpottaa lemmikkieläinten hoitoa ja kertoa vastaukset yleisimpiin sairauksiin tai ongelmiin. Näiden lisäksi sovellus tarjoaa lemmikinomistajalle artikkeleita, blogikirjoituksia ja vinkkejä yleisesti koiranhoitoon.

  Morrrin verkkosivuilla voi yksinkertaisesti kirjoittaa ongelmansa ja Morrr hakee siihen vastauksen. Lemmikinomistaja voi esimerkiksi kysyä, mitä täytyy tehdä, kun koira on syönyt suklaata. Palvelu ohjaa tarvittaessa eläinlääkäriin, jos on tarvetta ja lähimmät eläinlääkärit löytyvät suoraan sovelluksesta tai verkkosivuilta.

  [​IMG]
  Morrrin liiketoiminnan kehitysjohtata Robert Ingman


  ”Päämarkkina-alueemme ovat Suomessa ja Ruotsissa, mutta tarkoituksemme on laajentua myös muualle”, sanoi Robert Ingman Morrrilta. Hänen mukaansa Android-version kaltainen iOS-sovellus saapunee lähiaikoina Applen App Storeen.

  Morrrista on tarjolla sekä Android- että iOS-versiot. Android-versio löytyy Google Play -kaupasta nimellä Morrr Smart Petcare Advisor. iOS-versiossa ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta kysyä ongelmatilanteissa, vaan se täytyy tehdä verkkosivujen kautta. Android-versiossa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Sovelluksen voit ladata App Storesta.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju