Monta puhelinnumeroa

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Dattis, 3/2/09.

 1. Dattis

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/2/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Tervehdys,

  Tämä onkin ensimmäinen viesti tänne foorumille ja heti on pieni haaste edessä. Olisin ostamassa uutta puhelinta/puhelimia, mutta onko olemassa tapaa/tekniikkaa mitenkä saisin helpotettua tätä ongelmaa:

  Mulla on käytössä henkilökohtainen liittymäni, sekä 2 työliittymää. Ongelma on, että näihin työliittymiin pitää vastata vähän eri tavalla. En vain jaksaisi raahata mukanani 3 puhelinta. Onko mitään tapaa nähdä soiton tuleessa, että tämä soitto on tullut numerooni a, b tai c. Onko siis mahdollista nähdä, että tämä on siirto? Tällä hetkellä liittymistä on käytössä soneraa ja saunalahtea. Tuo saunalahtikin on mahdollista muuttaa soneraksi, jos se jotenkin tätä asiaa edistää. Uusien puhelimien kanssa olen melko avoin. Tosin olen kallistumassa iPhoneen.

  Voisiko joku ystävällinen henkilö kertoa, että millä tavalla pystyisin vastaamaan mahdollisimman pienellä kapuloiden raahaamis lukumäärällä mahdollisimman moneen numeroon?

  Kiitos jo etukäteen.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ei (yleistäen).
  Jos puhelu on siiretty, eli ei tule suoraan siihen numeroon joka koneessa, niin siirrosta näkyy tieto, vähän puhelimesta ja mallista riippuu miten sen näkyy, yleensä jokin väkänen, tai teksti siiretty tjs.
  Suomessa ei normaalisti näe sitä mistä numerosta siirto tulee (siis mistä numerosta siirto on tehty, eli mihin numeroon soittaja soittaa), joten et voi sitä erotella. jos tuo aivan välttämätöntä, niin joudut miettiin esim. vaihderatkaisuja joissa sitten mahdollisesti näkyisi se vaihteen numero soittajan numeron sijaan, nuo siis tuollaisia kustannustehokkaita yleisiä ratkaisuja

  Eri toimijoilla on erilaisia tavoitettavuus palveluita ja laitekannasta käyttöpaikoista ja tarkemmasta jne riippuen voi toimittaja edhotella erilaisia ratkaisuja.
   
 3. Master of the Universe

  Master of the Universe Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/10/08
  Viestit:
  6464
  Tykkäykset:
  2326
  Puhelinmalli:
  SAMSUNG, tietysti. Mikäs muu? No Huawei
  Riippuu mitä puhelinta haluat tai voit käyttää.
  Esim.siirrät molemmista työpuhelimista viivesiirtona omaan puhelimeesi.
  Tai sitten omasta puhelimestasi siirrät viivesiirtona työpuhelimeesi (jompaan kumpaan). Joissa on siirrot keskenään. Saunalahdesta saunalahteen ei näy siirretystä soitosta mitään mutta näkyy soittaja. Silloin(kinhan) tietää vastata eri tavalla kun/jos ei ole oman kaveripiirin nimi. Muista liittymistä en tiedä.
   
 4. Urdu Moerhaër

  Urdu Moerhaër

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/10/07
  Viestit:
  151
  Tykkäykset:
  0
  mites joku dual-sim kiinanihme? vai onko näitä jo jollain "länsimaisella" valmistajalla?
   
 5. BlueWolf-

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/2/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju