Monien käyttäjien piina – LG joutuu oikeuteen puhelimiensa bootloop-ongelman vuoksi

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216
ef8ad0a8-c1fe-4779-add8-6646e0453adc_800-600x337.jpg

LG G4.


Monia LG:n viime vuosien huippupuhelimia on vaivannut niin sanottu bootloop-ongelma, jossa puhelin jää vain käynnistymään uudelleen ja uudelleen niin kauan, kuin laitteessa virtaa riittää. Monia LG:n puhelimien käyttäjiä vaivannut ongelma on saanut erään käyttäjäjoukon menettämään hermonsa sen verran pahasti, että LG:tä vastaan on nostettu joukkokanne kalifornialaisessa tuomioistuimessa, uutisoi Ars Technica.

Kanteen taustalla on joukko LG:n G4- ja V10-puhelimien omistajia, mutta bootloop-ongelmaa on ilmennyt myös muissa LG:n puhelimissa, kuten G5:ssä ja Nexus 5X:ssä. Valituksia, kommentteja ja kirjoituksia jumittavista LG:n puhelimista löytyy tuhansittain lukuisilta verkkosivustoilta. Kyse on tiettävästi laitteistoviasta, joka etenee vähitellen ja ilmenee aluksi hidasteluna, jumitteluna ja ylikuumenemisena, kunnes lopulta laitteesta tulee käyttökelvoton.

LG myönsi vuosi sitten G4:ssä ilmenneen laitteistovian, joka johtuu löysistä kontakteista komponenttien välillä. Yhtiö ei tiettävästi ole kuitenkaan korjannut varsinaista vian aiheuttajaa, vaan niissäkin tapauksissa, joissa viallisen puhelimen tilalle on annettu uusi laite, on myös vaihtolaite saattanut aikaa myöden muuttua käyttökelvottomaksi.

Kanteessa myös kuvaillaan, että vaihtolaitteita on annettu vain niissä tapauksissa, joissa alkuperäisen laitteen takuu on vielä ollut voimassa, mutta takuun päätyttyä ei omistajille ole tarjottu minkäänlaisia hyvityksiä.

Kanteessa vaaditaan korvausten lisäksi, että LG käynnistäisi korjauskampanjan, jossa kaikki bootloop-ongelman vaivaamat puhelimet korjataan asianmukaisesti.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom