Mobiili.fi Monet Microsoft Surface Pro 3:n omistajat valittavat akun äkillistä heikentymistä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Surface Pro 3.


  Useat Microsoft Surface Pro 3:n omistajat ovat viime aikoina valittaneet akun kunnon romahtaneen nopeasti, kertoo Supersite for Windows.

  Microsoftin yhteisöpalstalla ovat useat käyttäjät raportoineet Surface-laitteen akun äkillisestä heikentymisestä. Joissain tapauksissa akku säilyttää varauksensa niin huonosti, ettei laite ehdi edes käynnistyä akun turvin. Microsoftin Surface-tiimin johtaja Panos Panay hehkutti vielä toissa vuonna, jolloin Surface Pro 3 julkaistiin, että akku on suunniteltu erityisen pitkäikäiseksi. Panayn mukaan akku on suunniteltu niin, että se voidaan yli 4,5 vuoden ajan ladata täyteen viitenä päivänä viikossa, ja se edelleen säilyttää vähintään 80 prosenttia kapasiteetistaan.

  Erikoiseksi ongelman tekee myös Microsoftin suhtautuminen asiaan. Panos Panay kuvaili aikoinaan Redditin kyselysession aikana, että selvästi viallinen akku vaihdetaan takuuaikana maksutta uuteen, ja että takuuajan jälkeen akku voidaan Yhdysvalloissa vaihtaa uuteen 200 dollarin (noin 180 euroa) hintaan. Akkuvioista raportoineiden käyttäjien mukaan yhtiö on kuitenkin kieltäytynyt vaihtamasta akkuja, ja sen sijaan tarjoaa vaihtolaitteita, jolloin maksettavaa kertyy 450 dollaria tai enemmän.

  MSPowerUser-sivuston Microsoftilta saaman viestin mukaan ongelmaa tutkitaan, ja viallisten Surface Pro 3 -laitteiden omistajien tulee olla yhteydessä Microsoftin tukeen ongelman selvittämiseksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju