Modu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja JwL, 27/3/08.

 1. JwL

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/05
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  "Modun kännykkä on pinta-alaltaan pienempi kuin luottokortti. Sitä voi käyttää myös itsenäisesti, mutta varsinainen idea on se, että kännykän voi työntää muiden laitteiden sisälle. Modu-yhtiön tavoite on nimensä mukaisesti rakentaa modulaarisia matkapuhelimia.

  Modun pienen puhelimen voi työntää isomman kännykän sisään. Ydinosa huolehtii puhelintoiminnoista, joten ympärillä olevan laitteen voi suunnitella varsin vapaasti.

  Modu on suunnitellut konseptimalleja, jotka muistuttavat esimerkiksi älypuhelimia, Blackberry-tyyppisiä sähköpostilaitteita tai Nokian nettilaudan tapaisia laitteita. Modun voisi laajentaa myös mp3-soittimeksi, tai puhelimen voisi työntää navigaattorin sisälle.

  Modun mukaan ensimmäisiä Modu-puhelimia saataisiin myyntiin loppuvuonna."

  Mitäs mieltä olette tästä modulaarisuudesta?
  Puhelinhan pääsi otsikoihin maailman kevyimpänä matkapuhelimena.

  http://www.modumobile.com/

  http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=33255&tyyppi=1
  http://www.mobiiliblogi.com/2008/03/27/modu-maailman-kevyin-matkapuhelin/

  Vaikuttaa mielestäni erittäin hyvältä, tälläkin hetkellä kaipaisin kakkospuhelimeksi mahdollisimman pientä puhelinta, tuossa se onnistuisi ottamalla ainostaan tuo päämoduuli käyttöön.
   
 2. Tehy03 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/03
  Viestit:
  978
  Tykkäykset:
  89
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 Plus (Jet Black)
  Ideana erittäin mielenkiintoinen! Olisi kiva nähdä näitä "kuoria" johon modu voidaan liittää... Toivottavasti idea etenee...
   
 3. Richie_79

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/05
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Räätälöity Samsung Galaxy s7
  Ideana erittäin hölmö. Kuka ihme haluaisi investoida useaan erilliseen mekaaniseen moduuliin kun kaikki saa yhdessä laitteessa nykyään? Osta esim. yksi mahdollisimman monia hardware ominaisuuksia tukeva s60 laite ja voit modata sitä tuhansilla softilla. Vaikka asentaa siihen kymmeniä erilaisia navigointi tai mp3 softia. Nykyisiä avoimen käyttiksen omaavia älypuhelimia voi käytännössä räätälöidä ihan mihin omiin tarkoituksiinsa haluaa ilman, että täytyy ostaa jotain turhia mekaanisia lisäosia joita joutuisi vielä kantamaan mukanaan.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Samaa mieltä, Vaikea tuolle on keksiä merkittävää markkinarakoa, vaikea integroida, ja kun markkinoila on GSM/3G moduleita joilla vapaampi sijoittaminen ja parempi integroitavuus. Ja hintakilpailussa tuollainen jää nopeasti jälkeen.
   

Jaa tämä viestiketju