MobilePaylla voi nyt maksaa kaikissa Suomen McDonald’s-ravintoloissa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
ml_rm_ilib_rm_2cc_l-01-420x325.jpg
Mobiilimaksamisen mahdollisuudet lisääntyvät jatkuvasti. Nyt MobilePay-sovelluksella on mahdollista maksaa kaikissa Suomen 65 McDonald’s-ravintolassa.

Danske Bankin mukaan MobilePayn suosio on ollut tänä vuonna Suomessa valtaisaa: latausmäärät ovat kasvaneet lähes 50 prosenttia kuluneen puolen vuoden aikana.

”Tämän vuoden aikana suomalaiset ovat ottaneet MobilePay-maksamisen arkipäiväiseen käyttöön henkilöiden välisen maksamisen lisäksi jo noin 30 verkkokaupassa, mobiilisovelluksissa sekä kahviloissa ja ravintoloissa. Nyt MobilePayn on ladannut jo 450 000 suomalaista”, MobilePay myynti- ja kumppanuustiimin johtaja Anniina Heinonen toteaa.

”Erityisesti olemme saaneet positiivista palautetta siitä, kuinka nopeasti maksutapahtuma menee läpi. Käytännössä asiakas näyttää vain puhelintaan tunnistimelle ja hyväksyy sen jälkeen maksun yhdellä pyyhkäisyllä puhelimessaan”, Heinonen kuvailee.

Samaan aikaan kuin käteisen käyttö vähenee, Suomen McDonald’s haluaa, että asiakas voi valita kulloiseenkin tilanteeseen sopivimman tavan maksaa ruokailustaan, Danske Bankin tiedotteessa todetaan.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme nopean ja modernin käyntikokemuksen, ja yksi osa tätä on erilaisten maksamisvaihtoehtojen tarjoaminen”, sanoo Suomen McDonald’s-ketjun markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad.

Myös kilpailija Hesburgerin ravintoloissa on mahdollista maksaa ostokset älypuhelimella. Vuonna 2014 Hesburgereilla otettiin käyttöön maksu erillisella SEQR-sovelluksella, ja tätä nykyä Hesen hampparit voi ennakkotilata ja maksaa Hesburgerin omalla sovelluksella.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom