Mobiili.fi MobilePay-maksaminen kaupoissa ja ravintoloissa yleistymässä – mahdollisuus 120 000...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  MobilePay-ostos Park Live -konsertin kassalla. Kuvassa erillinen Danske Bankin maksulaite, jota ei Verifone-maksupäätteiden osalta enää erikseen tarvita.


  Danske Bank on tuonut MobilePay-palvelunsa tämän vuoden aikana maksutavaksi myös ravintoloissa, kaupoissa ja muun muassa kesän festareilla.

  Nyt MobilePay-maksamisen mahdollisuudet ovat ottamassa merkittävän loikan eteenpäin. Danske Bank ja Verifone ovat kertoneet sopineensa MobilePayn tuomisesta mahdolliseksi Verifonen maksupäätteissä, joita on Suomessa käytössä 120 000 kappaletta.

  Suoraan saman tien kaikkiin Verifonen maksupäätteisiin ei MobilePay laajene, sillä vaikka käyttöönotto ei vaadi uusia laitteita, vaatii se kuitenkin sopimusta kauppiaan kanssa. Verifonen maksupäätteet pystyvät käsittelemään MobilePay-maksuja Verifonen toimittaman Bluetooth-sirun avulla. Kauppiaalta toiminnosta veloitetaan joko pieni kuukausittainen lisämaksu tai se sisällytetään kauppiaan ja Verifonen palvelusopimukseen. Liikkeellä on myös oltava kauppiassopimus Danske Bankin kanssa.

  Käytännössä MobilePay-maksamisen käyttöönotto uuden yhteistyön tiimoilta Verifone-maksupäätteissä tulee vaatimaan aikaa. Verifone ja Danske Bank ”uskovat, että ensimmäiset kauppiaat voivat ottaa maksutavan käyttöön Suomessa vuoden 2017 puolella”.

  Yhteistyöstä Suomessa sovittiin osana laajempaa kokonaisuutta, joka kattaa myös Tanskan ja Norjan Verifone-maksupäätteet, joissa on valmius mobiilimaksuille.

  Danske Bankin MobilePay-sovellus on käytössä 370 000 suomalaiselle. Kesän aikana uusia käyttäjiä tuli lähes 100 000. MobilePay-sovellusta, joka sai alkunsa yksityishenkilöiden välisten helppojen maksujen välineenä, voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju