Mobile Phone Manager SMS viestien import ja export pimeenä?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja FusionWolf, 24/11/05.

 1. FusionWolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Moi,

  Haluaisin siirtää tekstiviestit Nokiasta Siemensiin ja havaitsin, että MPM:n Messages -sovelluksen pitäisi osata importoida .csv tiedostoja, mutta se on harmaana siellä file valikossa. Missä vika ja miten saada valinta aktiiviseksi?

  File valikossa vain new ja print setup vaihtoehdot ovat aktiiviset. Muut harmaana. Help?
   
 2. FusionWolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Ei kellään olisi heittää vinkkiä miten nuo import ja export toiminnot saisi aktivoitua niin, että niitä voisi käyttää - kiitos?
   
 3. FusionWolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Eikö kukaan?!? Toimiiko ko. toiminnot teillä?
   
 4. TCall Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  1872
  Tykkäykset:
  0
  Mikä on MPM Messages? Itselläni on MPM ja sillä pystyn ainakin itse siirtämään viestit koneelle ja toisin päin. Eli MPM -> viestit -> valitse sivupalkista puhelin -> syöttö (saapuneet viestit) -> valitset kaikki viestit, kopioit ne -> valitse sivupalkista tietokone -> ja liität vaikka arkistoon ne.
   
 5. FusionWolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  No MPM messages eli juurikin tuo MPM -> viestit -sovellus. Ei siellä syötön alla mitään näy. Eikä minkään muunkaan puhelimen "alla" olevissa kansioissa (eng. input ja output). Eli ruudut ovat aivan tyhjänä.

  Ja tarkoitin juuri ko. sovelluksen tiedostot -valikkoa (eng. file). Siellä lukee import ja export, mutta ko. valinnat ovat harmaana (niin kuin moni muukin toiminto ko. sovelluksessa). Mistä tämä johtuu.

  Kahdella eri koneella kokeiltu. Kahdella eri puhelimella (S65 ja M75). Niin kaapelilla kuin myös bluetoothilla. Puhelimet kommunikoi koneiden kanssa ihan hienosti muuten, mutta puhelimen viesteihin ei pääse kiinni millään sovelluksella? Apuva ny.


  lisäys: niin sain siihen ne puhelin viestit näkymään kun painoi sitä jotain "hae viestit...." -painiketta, mutta kun pitäisi Nokian kännyssä olevat viestit saada siirrettyä Siementäjään. Noksulla saan viestit vaikka .csv tiedostoon, mutta mitenkäs luen sen Siemensiin kun nuo import ja export toiminnot on pimeenä?
   
 6. FusionWolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Eipä ole tullut ratkaisua tähän hommaan vieläkään. Miksi nuo toiminteet ovat pois käytöstä ko. sovelluksessa? Onko olemassa mitään muuta korvaavaa sovellusta, jolla voisi importata viestejä luuriin jostain tiedostosta?
   
 7. TCall Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  1872
  Tykkäykset:
  0
  Ethän sä tarvii noita tuo/vie nappeja. Kopioi ne viestit mitkä halua puhelimeen, menet MPM -> viestit -> puhelin -> vaikkapa arkisto ja liität viestit sinne. Ei sen vaikeempaa.
   
 8. FusionWolf

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Et tainut lukea edellisen viestini loppua. Eli olen exportoinut Nokian luurista viestit excelin .csv tiedostoon. Nyt nämä pitäisi saada importoitua Siemensiin. Miten minä ne tuolta mitenkään liitän siihen arkistoon? Importti pitäisi mielestäni ymmärtää ko. tiedostoformaattia, mutta kun koko import on pimeenä.

  edit: Ja vaikka ongelma ei olisikaan tämä, niin miksi ne Import ja Export on pimeenä? Eikös niiden kuuluisi toimia kun siellä kerta ovat?
   
 9. TCall Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  1872
  Tykkäykset:
  0
  Luin kyllä viestisi lopun. Siemens ymmärtää .smo viestitiedostoa tekstiviestien kohdalla. Koitin juuri .csv ja .txt , näitä puhelin ei avaa. Joten tarvitsen ohjelman joka muuttaa .csv tiedostosi .smo tiedostoiksi. MPM ymmärtää kyllä .csv tiedostoja, mutta vain yhteystietojen kohdalla. Näin ainakin MPM Viestit -ohjeessa lukee. Kannattaa katsoa ohjeet läpi jos sieltä löytyy tietoa. Edelleenkään ei ole tietoa miksi tuo/vie on pimeenä. Ehkä se on sen takia pimeenä ettei puhelimemme tue ominaisuutta. Mihin kännyyn yrität viestejä siirtää? MPM kun toimii melkein kaikilla "uusilla" Siementäjillä, joten voi olla että kyseinen ominaisuus toimii vain esim. SX1:sellä. Ja jos välttämättä haluat tietää miten saat tuo/vie toimimaan, tai miksi se ei toimi, niin ota yhteyttä Siemensiin, sieltä kertovat kyllä.

  e. http://kamka.hit.bg/programs/sisms/ oletko koittanut tuota?
   

Jaa tämä viestiketju