Mobiili.fi Mobiilipelit 2015: täyspitkät roolipelit ihastuttavat älypuhelimilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Vuosi 2015 alkaa olla paketissa ja varsinkin mobiilipelien ystäville on riittänyt pelattavaa monella rintamalla. Mielenkiintoisia pelejä on genrestä riippumatta julkaistu vuoden aikana useampia, minkä lisäksi monia vanhempia konsoli- tai PC-pelejä on käännetty mobiilialustoille hyvällä menestyksellä. Koska mobiilipelit ovat monesti olleet perinteisessä mediassa aliedustettuina, olemme keränneet yhteen listan vuoden 2015 parhaista mobiilipeleistä. Varsinaisia hittipelejä ei ole mukaan poimittu, vaan listalle on yritetty valita vähemmän huomiota saaneita julkaisuja, joista kokeneempikin pelaaja voi löytää uusia helmiä. Pelien ohessa ovat myös linkit Metacritic-sivustolle, josta voi halutessaan lukea tarkempia tietoja kustakin julkaisusta.

  Julkaisemme päivän mittaan useita artikkeleita mobiilipeleistä eri genreissä. Ensimmäisessä artikkelissa keskitymme erityisesti vuonna 2015 julkaistuihin mobiiliroolipeleihin.

  Dust: An Elysian Tail


  Metacritic:

  Arvostelut: 91/100

  Kävijäarviot: 8.2/10​

  Jos sivultapäin kuvatut roolipelit ovat lähellä sydäntä, eikä Dust: An Elysian Tail ole tuttu konsoleilta tai PC:ltä, ajaa mobiilipeli asiansa loistavasti. Tarkat piirrosmaiset grafiikat, hauska pelattavuus ja yllättävän hyvin toimivat kontrollit ovat syitä, joiden takia kenen tahansa pitäisi kokeilla Dust: An Elysian Tailia.


  Attack the Light: Steven Universe Light


  Metacritic:

  Arvostelut: 91/100

  Kävijäarviot: 7.7/10​

  TV-animaatioista väännetyt mobiilipelit kärsivät usein rahastuksen mausta, varsinaisen pelikokemuksen ollessa vasemmalla kädellä toteutettu. Attack the Light: Steven Universe Light on piristävä poikkeus ja tarjoaa ajatuksella toteutetun pelikokemuksen riippumatta siitä, mitä mieltä on Cartoon Networkin alkuperäisestä Steven Universe TV-sarjasta.


  Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride


  Metacritic:

  Arvostelut: 90/100

  Kävijäarviot: 8.9/10​

  Jos Dragon Quest -pelit kiinnostavat, on viitososa ehdottomasti sarjan parhaimmasta päästä. Alun perin vuonna 2009 Nintendo DS:llä nähty tuotos on käännetty taitavasti mobiilimuotoon ja erityisesti alkuperäisen pelin ohittaneille on kyse loistavasta askeleesta japanilaisten roolipelien maailmaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju