Mobiili.fi Mobiilipalvelu Pockethunt auttaa työnantajaa löytämään oikeat osaajat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Elokuussa lanseerattu suomalainen Pockethunt yhdistää headhuntingin, digitaalisen rekrytoinnin ja mobiiliteknologian. Eri alojen ammattilaisten testattavana ollut palvelu on nyt laajentunut betaversiona myös työnantajien käyttöön.

  Pockethunt on tekijöidensä mukaan osaajien nopeaan löytämiseen kehitetty mobiilipalvelu. Eri alojen ammattilaiset luovat itsestään profiilin, jonka työnantajat voivat löytää palveluun sisäänrakennetun hakukoneen avulla. Hakutulokset pitävät aluksi sisällään suppeat ja anonyymit tiedot osaajista. Työnantaja saa ammattilaisten CV:t nähtäväkseen vasta, kun hakija hyväksyy työnantajan katselupyynnön palvelun välityksellä.

  Yli 600 eri alojen ammattilaista rekisteröityi palvelun testaajaksi kuukauden sisällä betajulkaisusta. Tieto palvelusta levisi lähinnä sosiaalisen median välityksellä.

  “Pockethuntin testivaiheen suosio oli pienoinen yllätys. Uskomme, että tulevaisuuden rekrytoinnissa ihmisten kiinnostuksen kohteilla on entistä suurempi painoarvo. Puolet hakijaprofiilin kysymyksistä perustuvatkin henkilön mielenkiinnon kohteisiin. Aito kiinnostus on perusta aidolle motivaatiolle”, Pockethunt -palvelun perustajaosakas Joakim Honkasalo kertoo.

  Pockethunt-palvelu avattiin työnantajien käyttöön marraskuun 20. päivä. Tämä mahdollistaa oikeiden rekrytointien tekemisen mobiilisti. Samalla palvelua kehitetään myös työnantajien näkökulmasta.

  “Tähän asti Pockethuntin betaversio on ollut vain työnhakijoiden testattavissa, ja olemme kehittäneet palvelua palautteen perusteella. Meillä on kuitenkin syksystä asti ollut myös työnantajapuolen edustajia odottamassa palvelun avautumista. Nyt hekin pääsevät kokeilemaan Pockethuntia ja tekemään oikeita rekrytointeija”, Honkasalo toteaa.

  Muista urapalveluista poiketen Pockethuntissa ei voi julkaista työpaikkailmoituksia. Palvelun idea kiteytyy siihen, että työnantajat hoitavat hakemisen ja osaajat tulevat löydetyksi. Palvelun on tarkoitus säästää aikaa työnhakuprosessissa niin hakijalta kuin työnantajaltakin.

  “Rekrytointia ollaan kautta aikojen tehty siten, että ammattilaiset joutuvat hakemaan töitä. Kuvitellaan tilanne, jossa 200 ihmistä hakee ilmoituksen perusteella yhtä avointa työtehtävää. Yksi voittaa, ja 199 ihmistä käyttää vähintään päivän verran aikaa ja vaivaa hakeakseen kyseistä työpaikkaa. Myös työnantajalta kuluu resursseja ilmoituksen laatimiseen ja hakemusten läpikäymiseen. Kun asiaa tarkemmin miettii, se on kiteytettynä sekä tehoton että mielipuolinen prosessi”, summaa Honkasalo.

  Pockethunt-palvelu toimii betavaiheessa verkkopalveluna Pockethunt.com-osoitteessa. Erillistä mobiiliapplikaatiota kehitetään testivaiheen aikana. Applikaation on tarkoitus valmistua kun palvelua lähdetään viemään maailmalle yhdessä suomalaisten pääomasijoittajien kanssa. Palvelun asiakaspalvelusta, lanseeraamisesta ja markkinoinnista Suomessa vastaa rekrytointipalvelu Empore.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju