Mobiililaajakaista sopimuksen purku ennen aikojaan? Kustannukset?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Jani.Kar, 6/4/12.

 1. Jani.Kar Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  20/7/06
  Viestit:
  246
  Tykkäykset:
  2
  Eli kyseessä yllätys yllätys Saunalahden pätkivät yhteydet. Välillä toimii välillä ei... Sopimusta jäljellä lähes 1.5v. Nopeushuippuluokkaa näin korpeen, mutta kun yhteys katkeilee. Ei auta vaikka signaali on hyvä niin heittää ulos verkosta. Aiemmin oli sonera, johon tuli nuo ns datakatot. Onko kokemusta mitä maksaa sanoa irti tuo liittymä?
   
 2. GoBBelSSon

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/8/07
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Jos tosiaan on näin, että signaalia on ja silti heittelee ulos ja ei ole puhelimessa/tikussa vika, niin luulisi tuon pystyvän purkamaan, jos yhteys ei toimi niinkuin pitäisi. Kustannuksia tuosta ei luulisi tulevan. Nuo 2 vuoden sopimukset on kyllä jotenkin älytön juttu, että miksi ei vaan voi olla määräaikainen, jonka voi halutessaan purkaa, ilman mitään kauheeta taistelua.
   
 3. Neutral Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  4/3/11
  Viestit:
  532
  Tykkäykset:
  60
  Puhelinmalli:
  Samsung J7 2017
  Tiedoksi; täällä vaihdettiin mokkula 2krt korjattuun ja yhteyden katkeilu jatkui. Muutamaan kertaan olin saunalahteen yhteydessä ja valitin katkeilevaa yhteyttä (jouduin ottamaan laajakaistan takaisin) ottivat sitten yhteyttä ja purkivat mokkulakytkyn ilman kustannuksia. Mokkulan vein elisa shopittiin. Purkamista "auttoi" se että tiedossa ei ollut verkon parannuksia täälläpäin vaan katkeilu oli verkon "ominaisuus" :D
   

Jaa tämä viestiketju