Mobiilihaku on nyt m.bing.com

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja kitevesku, 2/6/09.

 1. kitevesku Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/11/08
  Viestit:
  1243
  Tykkäykset:
  230
  Puhelinmalli:
  Windows Phone
  Microsoft julkaisi uuden Bing hakukoneensa. Hakua on kehitetty enemmän vastaamaan käyttäjien tarpeisiin ja vähentämään klikkailua useiden hakuvastausten välillä. Omat ensikokemukset mm. lentojen löytämisen suhteen ovat olleet positiivisia. Hakukoneesta itsestään on tullut enemmän työkalu kuin vain tuhansia hakuvastauksia suoltava webbisivu.

  Mobiilihaku on haastavaa, koska käyttäjällä ei ole käytössä isoa näyttöä ja nopeita yhteyksiä, joilla hakuvastauksien selailu kävisi joutuisasti. Ja yleensä hakijalla on kiire saada vastaus pian, koska hän ei ole koneen ääressä vaan liikkeellä. Tässä onkin haastetta hakukoneiden kehittäjille.

  Myös Bing tarjoaa itsestään mobiiliversion puhelimen käyttäjille. Kun puhelimen selaimeen kirjoittaa osoitteeksi http://m.bing,com niin pääsee kevyellä mobiilisivulle. Sieltä löytyy mobiilioptimoidun internet-haun lisäksi mm. kartat. Kirjoittamalla suomalaisen osoitteen muodossa “katu 1, kaupunki, finland” saa joko tiekartan tai satelliittikuvasta tehdyn hybridin. Palvelu löytää myös reitin ja kertoo sään. Voit myös rakentaa oman mobiilisivusi, jonka sisältöä voit muokata. Kaikki ominaisuudet eivät ole käytössä Suomessa, mutta voit toki käyttää palvelun ameriikkalaista versiota.

  Vanha tuttu maksuton Live Search Mobile -karttasovellus muuttuu myös Bing-brändin alle. Bing Mobile on saatavilla Windows Mobileen, RIM:iin ja Brewiin. Se on ladattavissa muutaman päivän sisään osoitteesta http://m.bing.com/download Sovellus tulee luonnollisesti kehittymään lähikuukausien aikana lähestyttäessä Windows Mobile 6.5 julkaisua.

  Eli mobiilikäyttäjällä on parikin eri vaihtoehtoa etsiä erilaista hyödyllistä tietoa liikkeellä ollessaan.

  Katso lisätietoja Bing Mobilesta http://www.discoverbing.com/mobile/

  VESKU
   
 2. Acidemus

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/09
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Onkohan mitään mahdollisuutta, että Bing Mapsista tulisi Google Mapsia vastaava palvelu, joka käyttäisi puhelimen GPS:ää hyödyksi? Olisi vaan niin kiva pääkaupunkiseudullakin käydessä katsella suomenkielisiä kadunnimiä :p
   
 3. massimo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  3065
  Tykkäykset:
  218
  Kyllä mulla Bing Map käyttää puhelimen GPS:ää hyvin. Toimii kyllä hitaammin mitä Google Map. Bing Map näyttää myös sellaisia "polkuja" joita Google Map ei näytä.
   
 4. Acidemus

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/09
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Ahaa. Enpä ollut tietoinen tästä. Noh, jos se oma puhelin vaikka huomenna tulisi, niin voisi itse testailla sen sijaan että mutuilisin :p
   
 5. Kupsu

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/4/09
  Viestit:
  323
  Tykkäykset:
  0
  bing on shatshink!
  Posted via Mobile Device
   
 6. kitevesku Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/11/08
  Viestit:
  1243
  Tykkäykset:
  230
  Puhelinmalli:
  Windows Phone
  Lataa softa esim. osoitteesta http://m.bing.com/download tai wanhasta URL:sta http://wls.live.com

  VESKU
   

Jaa tämä viestiketju