MobiiliBlogi MobiiliBlogin videolla: katsaus Android Wearin (1.3) uuteen versioon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  Googlen älykelloille suunnattu Android Wear -käyttöjärjestelmä kehittyy mukavaa vauhtia eteenpäin. Aivan hiljattain sille on tuotu saataville uusi 1.3-päivitys, joka sisältää kaksi keskeistä uudistusta. Nämä ovat interaktiiviset kellotaulut ja Google-kääntäjän integroiminen älykelloihin.

  Interaktiiviset kellotaulut kasvattavat Googlen etumatkaa esimerkiksi Appleen, jonka Apple Watch -älykellolle kehittäjät eivät voi vapaasti luoda kellotauluja. Päivityksen myötä kellotauluihin voidaan sisäänrakentaa ominaisuuksia, jotka olisivat aikaisemmin vaatineet erilliseen sovellukseen siirtymisen. Nyt mukaan voidaan lisätä esimerkiksi kuvakkeita, joita koskettamalla käyttäjä saa lisätietoja säästä, akunvarauksesta, kuljetuista askeleista sekä matkasta ja niin edelleen. Periaatteessa vain kehittäjien mielikuvitus on rajana.


  Toinen tärkeä uudistus on Google-kääntäjä. Sen avulla puhetta on mahdollista kääntää kieleltä toiselle reaaliajassa. Erittäin kätevä ominaisuus tilanteissa, joissa kielimuuri tulee vastaan.

  Alla video, jossa esittelen pikaisesti Android Wear 1.3 -päivityksen tärkeimmät uudistukset:

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju