Mobiili Youtuben videot eivät näy Netwjork-tukiaseman WLAN-verkossa?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja adiumx, 22/1/09.

 1. adiumx

  adiumx

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/1/09
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Onko muita Verkkokauppa.com:n Netwjork- WLAN-tukiaseman omistajia, joilla ei toimi mobiili Youtuben (http://m.youtube.com/) videot puhelimella kyseisen laitteen WLAN-verkossa?

  Itsellä jää aina kohtaan "Haetaan 0%" ja yhtään videota ei ole suostunut näyttämään. Normaalit Youtube-videot kyllä toimivat, mutta ei siis mobiili-sivuston versiot.

  Oma epäilykseni:

  Käsittääkseni kännykän selain käyttää RTSP-protokollaa videoiden näyttämiseen ja vaikuttaa siltä, että kyseinen protokolla ei toimi Netwjork-tukiaseman kanssa. Harmi ettei tuolta tukiaseman asetuksista pääse näkemään onko jotain portteja suljettu oletuksena...
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Et maininut luuria, mutta monessa luurissa videosoitin on erillinen ohjelma, jos niin sinulla niin oletko tarkistanut soittimesi yhteysasetukset (että käyttää tuota wlania)
  Tuo purkki taitaa olla nattavaa, joten mobiili käytössä voi sen takia ongelmia olla. tuskin nyt ko. protokollaa silti aivan suodatettu

  Kyllä siinä aivan normaali hallinta kai on, siis ihan selainpohjainen.
   
 3. adiumx

  adiumx

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/1/09
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Kyseessä siis Nokia 5800 XM.

  Tietääkseni käyttää puhelimen mukana tulevaa Real Playeria noiden videoiden näyttämiseen. Yhteysasetuksien suoratoisto-kohtaan olen laittanut seuraavasti:
  Välityspalvelin: ei
  Verkko: <oma WLAN-verkko>
  Yhteysaika: ei rajoitusta
  Pienin/suurin UDP-portti: 6999/29999

  Joo, hallintaohjelma on selainpohjainen, mutta en ole löytänyt sieltä kohtaa josta pääsisi säätämään port forwardeja tms.
   
 4. MGM

  MGM dıʌ

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  17/11/08
  Viestit:
  16216
  Tykkäykset:
  5161
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5 Black
  Mulla näyttää Telewellillä toimivan, mutta on kyllä niin surkea toi kuvanlaatu tolla Real Playerilla, et suosittelisin ihan katsomaan niitä videoita suoraan sivuilta desktop versiossa.
   
 5. adiumx

  adiumx

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/1/09
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Totta puhut! Tsekkasin asian pöytäkoneesta ja onpahan surkeat resot niissä. Ihan hyvinhän noi normiversion videot näyttää pyörivän eli tämä ongelma on tällä ratkaistu.

  Sen verran vielä otsikkoon liittyen, että ongelma tosiaan on tuossa Netwjorkin boksissa. Eivät latautuneet nuo mobiili youtuben videot samassa WLAN-verkossa olevasta läppäristäkään (OS X + Quicktime).
   

Jaa tämä viestiketju