MMS asetukset Qtek 2020 puhelimeen???

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja ballo, 2/3/05.

 1. ballo

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/04
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Miten saa asetettua mms asetukset Qte 2020 puhelimeen? Minulla on TeleFinlandin liittymä. onko asetukset samat kun soneralla? olen koittanut vaikka mitä enkä ole saanu sitä toimimaan. joten jos joku osaa neuvoa niin antakaa ohjeita...

  T:Niko
   
 2. k7v

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/2/03
  Viestit:
  312
  Tykkäykset:
  0
  Mulla oli toi sama malli (tai oikeastaan XDA 2 mutta kuitenkin sama laite kyseessä) vähän aikaa sitten ja TeleFinland itsellänikin. Sain mms:n pitkän tappelun tuloksena toimimaan, ja nyt Qtek 9090:aan sain ne asetukset jo paljon helpommalla.

  Eli teet sinne uuden yhteyden sieltä Start -> Settings -> Connections -> Connections -> Advanced -> Select Networks -> Klikkaa "New..." siitä alemmasta laatikosta, josta pääset yhteyden luontiin. Yhteyden nimeksi voit laittaa vaikka MMS, sitten joudut lisäämään gprs yhteys asetukset tähän yhteyteen eli klikkaa Modem välilehteä ja "New...", valitse "Select a modem:" kohtaan "Cellular Line (GPRS)", yhteyden nimeksi voit laittaa vaikka telefinland mms, sitten klikkaa next ja anna Access pointiksi telefinland ja sitten klikkailet vain nextiä kunnes yhteys on luotu, muihin asetuksiin ei tarvitse koskea eli anna olla "User name" ja "Password" tyhjänä.
  Kun olet tehnyt tämän klikkaile ok:ta kunnes pääset työpöydälle saakka.

  Tämän jälkeen täytyy laittaa asetukset mms ohjelmaan, eli mene mms ohjelmaan ja laita sinne asetuksiin käytettäväksi yhteydeksi MMS, luo uusi MMS serveri asetus ja anna siihen nämä tiedot
  Gateway: 195.156.25.4
  Server Address: http://mms.sonera.net:8002

  Nimeksi voit siihen antaa vaikka telefinland mms, kun olet nämä antanut aseta se yhteys oletukseksi ja mms:n pitäisi toimia. Toimivuuden voit testata vaikka lähettämällä omaan numeroosi viestin.
   
 3. kumppa

  kumppa Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  84   0   0

  Liittynyt:
  17/7/02
  Viestit:
  438
  Tykkäykset:
  114
  Puhelinmalli:
  iPhone SE + Telia
  Pitäskös noitten asetusten toimia Qtekin S100/T-Mobile MDA?
  Kokeiltu on mutta kun ei toimi niin ei toimi =(
  Kohta menee sipuli ton luurin kanssa...
   

Jaa tämä viestiketju