MMR-60 FM-lähetin

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Raxx, 25/10/06.

 1. Raxx

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Mistähän ko tuotteen voisi ostaa? Onko joskus tulossa suomeen, vai ulkomailtako pitää tilata? 30.8. vapautui fm-lähetinten käyttö suomessa :)
   
 2. ocean

  ocean

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  369
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  SE p1i, x1i, HTC Desire Z, Elisa
  Itse tilasin tuollaisen toukokuussa ulkomailta, datakits.co.uk:sta ja hienosti toimii. Suomessa en ole vielä moisiin törmännyt.
   
 3. Raxx

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Tästähän tulikin varsin mielenkiintoista. Protx:n kautta verkkopankin tilaus ei onnistunut tässä aiemmin, kun intissä kännykällä nettisurffailua harrastin. Nytpäs sitten kotiin päästyäni katsoin Nordean verkkopankista tilin saldon, ja rahat ovat olleet 27.10. asti "Katevarauksessa". Datakitsissä taasen kamat ovat vielä ostoskorissani :I. Kusinkohan tämän homman nyt jotenkin?

  No, pitää parin viikon päästä koittaa uudestaan, jos tuo katevaraus häipyisi tililtäni ja saisin rahani takaisin käyttökuntoon.

  -Lisäystä-

  Katevaraus katosi tililtäni, mutta eipähän tilaus sittenkään onnistunut.

  "Data Kits LTD would not accept the transaction due to an insufficient fraud checking score. Use a different card or contact Data Kits LTD for more information."

  Juu, ja rahat ovat taas katevarauksella Nordean tililläni, huippuhomma :p.

  Muita vaihtoja kyseisen FM-lähettimen ostamiseksi? Ei tunnu Nordean Visa Electron toimivan kyseisen verkkokaupan kanssa, vaikka esim. Play.comista ihan sujuvasti on tullut tilattua tavaraa.
   

Jaa tämä viestiketju