stunned
Tunnettu jäsen
- Reaktiopisteet
- 932
- Puhelinmalli
- RN4, Mipad 4, Nexus 10, Nexus 7 2013
Miui 9 on julkistettu globaalisti.
Introducing MIUI 9 Global ROM: Lightning Fast, Evolution of User Experience - News - Xiaomi MIUI Official Forum
Miui 9 onkäännetty suomeksi (stable ei taida vielä ollakaan, Beta versiosta löytyy jo suomi) ja käännöksiin voi kokeilla osallistua MIUI's projects - Crowdin
Beta ja Stable version laitteelleen voi ladata osoitteesta MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
MIUIsta on olemassa Globaali versio (Stable, beta), jossa Googlen palvelut ja China versio (Stable, dev), Kiinan markkinoille.
Lisäksi löytyy sitten muokattuja versioita kuten xiaomi.eu Xiaomi European Community & Store
Introducing MIUI 9 Global ROM: Lightning Fast, Evolution of User Experience - News - Xiaomi MIUI Official Forum
Esim notifikaatioita on kaiketi hieman saatu parannettuaHighlights
- Mi Drop allows seamless transfer of files between devices without requiring an internet connection;
- Supports 3 major style notifications viz. Multiple Styles, Bundling Notifications & Quick Replies;
- Split Screen allows you to run 2 apps simultaneously on the same screen;
- Remove any unwanted objects from your photo with all new magical Smart Photo Editing tool
- A brand new Mi Video App with lots of features now supports all popular formats and comes with auto grouping function.
- IRCTC Card recognizes a generally cluttered SMS PNR and turns it into a card with all information on it.
- Add special and fun stickers to your photos!

Miui 9 on
Beta ja Stable version laitteelleen voi ladata osoitteesta MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
MIUIsta on olemassa Globaali versio (Stable, beta), jossa Googlen palvelut ja China versio (Stable, dev), Kiinan markkinoille.
Lisäksi löytyy sitten muokattuja versioita kuten xiaomi.eu Xiaomi European Community & Store
Viimeksi muokattu: