1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mites se appstore hyvittääkään ohjelman uudelleen asennettaessa?

Keskustelu osiossa 'Apple', aloittaja pker, 30/6/11.

  1. pker

    Liittynyt:
    19/3/03
    Viestit:
    131
    Tykkäykset:
    1
    Puhelinmalli:
    Galaxy S
    Hei, eilen asensin vaimon 3gs ( os3.0) navigointi softan appstoresta, sygic nordicin 19.99 e. Ohjema asennettuaan ei kuitenkaan puhelimen uudelleen käynnistämisen jälkeenkään avaudu, vaan sygicin logo näkyy n. sekunnin ja ollaan taas siinä "työpöydällä".no aikani siinä kokeillessani ja netistä vastausta turhaan etsiessäni poistin asennuksen ja menin uudelleen apstoreen että lataan sen uudelleen maksutta kun kerran olen sen jo maksanut (tililtäni oli lähtenyt ja emailin kuitti tullut), no siellähän ei lue muuta kuin osta, enpä uskaltanut seuraavaa vaihetta klikata. Menikö 20 e sen sileän tien?.
     
  2. Mummo123 Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    29/8/09
    Viestit:
    1002
    Tykkäykset:
    95
    Puhelinmalli:
    iPhone 5s
    Ei mennyt.

    "Ostat" vaan uudelleen samoilla tunnuksilla kuin aikaisemminkin, mutta nyt ilmoittaa, että ei veloiteta, koska olet ostanut tämän ohjelman jo aikaisemmin. : )
     

Jaa tämä viestiketju