Miten tiedot PC:lle 3650:sta KIIRE!!!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja simon, 28/5/03.

 1. simon

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/3/03
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  0
  En tiedä laitoinko oikealle foorumille... Eli puhelin pitäisi luovuttaa uudelle omistajalle ja muistissa on tärkeitä tietoja(viestejä,kuvia...) Asun pienellä paikkakunnalla joten täällä tuskin on kellään lainata irdaa, bt:tä tai muistikortinlukijaa(PC-suiteakaan ei ole koneessani). Onko mitään mahdollisuutta saada tietoja talteen PC:lle muistikortilta nopesti ja mielellään ilmaiseksi?
   
 2. TeaCup

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/2/03
  Viestit:
  195
  Tykkäykset:
  0
  Minun täytyisi saada kopioitua korppu dvd-asemalle, mutta minulla ei ole edes tietokonetta. Voiko joku auttaa, korpulla on TÄRKEITÄ tietoja ja asialla on KIIRE. Asun puussa ja täällä ei ole näkynyt edes töpseliä. Voisiko joku tuoda minulle roikan? Ja lasin vettä, kiitos! En löytänyt vettä edes googlella vaikka kuinka yritin.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos jätetään ilmaisuus pois (ja kun tärkeitä tietoja niin siitä voi vähän maksaa) Ota rungosta varmuuskopio tyhjälle MMC kortille, ja MMC kortilla olevat tärkeät tiedot kopio runkoon josta taasen tälle varmuuskopio kortille.
  Jos et kuitenkaan tähän hätään saa MMC korttia mistään, niin ZIPpaa nämä tiedot sopiviksi ZIP paketeiksi ja lähetä ne sähköpostilla taleen.
   
 4. TeaCup

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/2/03
  Viestit:
  195
  Tykkäykset:
  0
  Pystyykö vakio-3650:lla jotenkin zippaamaan tiedostoja? Ottaen huomioon että kysyjällä ei ollut mahdollisuutta siirtää uutta softaa tietokoneen kautta puhelimeen? Wai onko sinulla heittää Wap-saitti josta ohjelman saa ladattua ilmateitse, ilmaiseksi? Sori en ehtinyt lukea manuaaleja enkä etsimään netistä tätä tietoa, kun asun täällä puussa...
   
 5. zonem

  zonem Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/02
  Viestit:
  1952
  Tykkäykset:
  0
  Laittaa vaan internettiin ohjelman, sitten suorasta linkistä lataa, eihän siihen mitään wappia tartte..?
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ei.
  http://wap.my-symbian.com/
  Kummaa väkee kun on varaa ostaa luuri mutta ei sitten varaa hankkia tarvittavaa rekvisiittaa.
  PCn ääressä kaveri ainakin tuntuu olevan niin lähettäköön vaikka tietonsa emailina 1 kerrallaan, ja filemanagerit ja muuta sitten luuriin jos ei wapilla saa imuroitua.
  Jos ei muuta selainta ole kuin tuo vakio, niin todennäköisesti WAPia käyttää. Hyvä idea joka tapauksessa. Ongelmana voi herkasti olla ettei kaikilla palvelimilla ole määritelty content typee sis paketeille ja monesti ne on ZIPattuna.
   

Jaa tämä viestiketju