Miten Palm 505 ja Nokia 8310 saadaan keskustelemaan?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja metallimies, 16/8/02.

 1. metallimies

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/02
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Numeroni ovat Palm 505:ssä, josta haluan siirtää ne uuteen Nokia 8310 -puhelimeen. Entisen puhelimeni Ericsson 39 kanssa IR-yhteys toimi mutta yrittäessäni samaa Nokian kanssa Palm ilmoittaa, ettei löydä vastaanottavaa laitetta. IR-yhteys molemmissa aktivoitu, laitteet melkein kiinni toisissaan.

  Kuka pystyy neuvomaan?
   
 2. savija-3

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/02
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Etsi netistä palmiin ihjelma nimeltä irmonitor. On ilmainen ja toimii palmissa vastaanottettavan ir-signaalin mittarina, On ihan hyvätyökalu kaikkien IR laitteiden vianetsinnässä. Jos ei löydy, laita vaikka YV:nä mailiosoite niin pengon arkistoista ja mailaan sen. Nyt en löytänyt kun ko romppu on jossain (kait mökillä tai konttorilla)
  Minulla se vaan paljasti yhden kännyn jossa IRledit ei toiminut lainkaan. Oli hyvä viedä korjaamoon kun voi näyttää ettei sieltä tule mitään eloa ;)

  Jarza
   
 3. jmr

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/8/02
  Viestit:
  130
  Tykkäykset:
  0
  Kaikkien puhelimien IR-portti ei ole yhteensopiva palmien Irdan kanssa. Omassa 6150:ssäni ei ole kaikkien Irda-tasojen kanssa yhteensopiva portti, joten kaikki softat eivät toimi. Toinen asia on että siitä puuttuu ns. rauta-modeemi, eli en voi käyttää sitä IR:llä data-yhteyksiin. On tietysti hyvä idea testata puhelin ennenkuin ihmettelee enempää.

  Toinen softa joka toimii vanhempien puhelimien kanssa on BeamMobile.
   

Jaa tämä viestiketju