1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Miten lopetetun liittymän SIMiltä numerot toiseen puh?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Kauko, 31/10/03.

 1. Kauko

  Liittynyt:
  12/9/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Numeronsiirrossa kämmättiin puhelinnumeroiden siirto puhelimen muistiin ennen liittymän lopetusta. Miten tuolta suljetun liittymän SIM-kortilta saadaan numerot toimivan liittymän SIMille? Nyt puhelin ilmoittaa jotakin, että muisti ei ole käytössä tai vastaavaa.
   
 2. Pakana

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  551
  Tykkäykset:
  0
  No myyjäliikkeessä yleensä pystyvät noi kopioimaan, mutta pitäisi se onnistua sellaisella puhelimellakin jossa on omaa muistia numeroille. Jos ei onnistui niin voihan se olla se korttikin sökönä, aika harvat puhelimet kieltäytyvät yhteistyöstä sim-kortin kanssa jos sim ei ole käytössä.
   
 3. Ammattilainen Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4933
  Tykkäykset:
  19
  Tuo "muisti ei ole käytettävissä"-herja johtuu siitä, että yrität ehkä liian nopeasti virran kytkennän jälkeen aloittaa kopioinnin. Pitäisi onnistua, jos odotat hieman pidempään ennen kuin aloitat kopioinnin..
   
 4. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Jep, anna puhelimen olla päällä vaiks pari minuuttia ja toimii!
   
 5. Tinde

  Liittynyt:
  2/7/03
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Mun käsittääkseni se ei enää ole mahdollista. Vanha sim-kortti ei enää toimi, mitenkään. Näin on ollut monessa tapauksessa.
   
 6. Jace

  Jace Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4509
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  N95, iPhone 5, V3, 7610, 8850...
  Siis suljetun liittymän sim-korttihan toimii muutoin, mutta ei mene verkkoon. Vanhoja viestejä voi lukea ja puhelinmuistiota selata.
   
 7. Pakana

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  551
  Tykkäykset:
  0
  Johtuu hieman puhelimesta kuinka se käyttäytyy ilman sim korttia. Nokialaiset toimivat yleensä kuten tilanteessa jossa ollaan kuuluvuusalueen ulkopuolella.
   
 8. tuutinen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  449
  Tykkäykset:
  0
  On ne numerot saatu kaivettua jopa puk-koodia pyytäneen vanhan kortin muististakin. Jos kortti on ehjä, niin ongelmaa ei pitäisi olla, mutta jos 'aseta sim-kortti' ilmaantuu ruutuun, niin sitten on jo aika toivoton tilanne.
   
 9. Kauko

  Liittynyt:
  12/9/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos tähän mennessä. Kyse ei ole omasta (onneks) puhelimesta eikä SIMistä, vaan sain tämän kyselyn eräältä tuttavalta, jolle oli käynyt kyseinen kämmi. Täytyy vissiin, viesteistä päätellen, opastaa viemään känny osaavalle matkapuhelinmyyjälle, jotta noitten numeroitten esiintonkiminen onnistuisi kohtuullisilla kustannuksilla.
   
 10. SYS 49152 Vieras

  Kyllä kännykauppa pystyy kopsaamaan suljetun liittymän kortiltakin ne numerot ja tekstit ja siirtään uudelle kortille. Itelläkin on vastaava systeemi mitä liikkeetkin käyttää eli kortinlukija ja Sim-surf ja kivuttomasti on sujunu numeroiden ja tekstien kopiointi suljetulta kortilta.
   

Jaa tämä viestiketju