Miten lisä virtaa kämmenmikroon?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja HavoC_Fin, 28/8/06.

 1. HavoC_Fin

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/06
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Harrastan purjelentoa ja olen päätynyt siihen tulokseen, että kämmenmikro on saatava hinnalla millä hyvänsä. Ainoa ongelma purjelentokoneessa on se ettei koneissa olé tupakan sytytintä jolloin sähkö ei riitä koko lennon ajaksi. Sillä usein lennän yli viiden tunnin lentoja. Ja kun muut lentäjät sanovat että kämmenmikrojen akut eivät kestä vain n.3 tuntia. Tiedän erään lentäjä ässän jolla kämmenmikron (tosi vanha PDA) lisä sähkö tulee 4xAA akuista joka on johdolla suoraan kämmenmikrossa kiinni. Itsekin tekisin mielelläni näin sillä se on helppoa ja näppärää. Ja tällöin akkukin kestää jo paljon pidempään. Kysyisinpä että saako esim. ASUS MYPAL A636 :een tälläisen viritelmän eli onko siinä jonkinlaista DC IN liitintä? Itse en vielä kämmenmikroa omista, mutta aikomuksena on omistaa pian kämmenmikro jossa on GPS integroituna kuten Asus a636, FSC pocket loox n500 tai mitac mio 168.
  Myös muita GPS:n sisältäviä kämmenmikroja saa ehdottaa

  Kiitos vastauksista joita itse on googlettamalla löytänyt
   
 2. artzi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/02
  Viestit:
  153
  Tykkäykset:
  0
  http://www.google.fi/search?hl=fi&q=pda+aa+battery+pack&btnG=Google-haku&meta=

  Löytyy kaikennäkölisiä kaupallisia virityksiä. Itse ratkaisin akku ongelman (kohtuullisen hyvin) niin että tilasin ameriikan pojilta ison akun + kotelon johon tuo satsi mahtuu ( http://www.cases.com/hx4700.htm ) Alkup. 1800, iso 3900..

  Hinta siellä halpa, tulee ilman tullia kun hinta ei kohoa yli tullirajan jne. Nyt voit vielä valita koneen niin että juuri siihen saa ison akun?
   

Jaa tämä viestiketju