Miten infrapunaportin saa päälle/toimimaan

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Cancel, 17/8/04.

 1. Cancel

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/9/02
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  Läppärissä on infrapunaportti ja sitten minulla on 6510 puhelin. Asensin vielä jotkut nokian omat irda modem driver for 6510:t mut saan jonku ilmotuksen vaan että control panelista pitäs laittaa irda päälle. En löydä sitä control panelista. Siellä on kyllä phones & modems mutten sieltä onnistu asentamaan mitään. Eikö sen irdan pitäs olla vakiona kaikissa uudemmissa ku w95. Läppärissä siis on wxp.
  nokian pc suitella yritän sitte synkkaa sitä ni tulee joku error: cannot use the connection type, check that all the hardware drivers blablablaa are installed.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Onko varmasti?
  Jos on, niin onko biossista päällä?
  Kun on niin onko se asentunut windowssiin? jos ei niin asenna.
  Jos asentunut niin tarksita että on käytössä, eli toimii käyttöjärjestelmän mielestä, mikä ei titenkään takaa että kaikki olisi kunnossa.

  Kun olet varman että PC toimii tuon suhteen, niin voi alkaa ihmetteleen luurin ja PCn välistä juttua.
   
 3. Cancel

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/9/02
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  katos vaan, ai tommone oli biosissaki, nyt on enabled. Mutta pc suite ei tunnista jotenki tätä puhelinta :/ imasin kyl vissiin uusimman. täytyy ettii se joka tuli ton puhelimen mukana jostain. kiitos avusta todella paljon!

  edit: System trayhin kyllä tulee ilmoitus että "nokia 6510 is in reach" mutta pc suite (asensin sen joka tuli 6510:n mukana) ei tunnista puhelinta. Yritin kikkailla jotain nokia connection managereita sun muuta mutta ei vaan jotenki löydä. onko lisäneuvoja?
   

Jaa tämä viestiketju