Mitä Windows Smartphone/Mobile 5 luureja saatavilla?

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja -=J=-, 19/4/06.

 1. -=J=-

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/4/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kiinnostaisi tuollainen Windows mobile luuri, mutta ei oikein tahdo löytyä mistään, että mitä olisi tarjolla. Voisitteko listailla tähän, mitä muita löytyisi kuin nämä:

  Motorola mpx220
  Mio A710
  QTek -luurit
  Samsung SGH-i300

  Myös kokemukset näistä luureista kiinnostaisi, ettei tulisi heti ihan sutta hankittua.. Kiitoksia etukäteen!
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tässä osiossa on paljon ketjuja aiheesta, eli niitä kananttaa tavailla. (ja esittää jatkokysymyksiä niihin jos sellaisia ilmenee)
  Samalla kannattaa miettiä vähän omia tarpeita.
  Sitten tuolla on erikseen ketju "Mikä puhelin kannattaa ostaa".

  Erinlaisilla puhelinvertailu sivuilla on mahdollisuus suodattaa laitteita ominaisuuksien mukaan.
   
 3. -=J=-

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/4/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Jees, foorumia kyllä selailinkin, ja hakukonettakin käytin, mutta ei osunut mitään topiccia suoraan vastaan, jossa olisi ollut näitä CE smartphone erityisesti listattu, ja avasinkin uuden keskustelun tästä syystä - keskusteluja kun on useita satoja, niin menisi monta päivää kelata kaikki läpi, jos sieltä löytäisi jossain sivukommentissa mainintoja näistä, joten tunnustan laiskuuteni ;)

  Onko muita vertailuja, kuin tuo www.puhelinvertailu.com , koska sieltä ei löytynyt tuon enempää Win smartphoneja, mitä aloituksessani oli?
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Sori, tarkoitin lähinnä sitä että kokemuksia sinua kiinnostavasta mallista voi lukea noista mallikohtaisista ketjuista. Ja mitä mää ostan ketju on tarkotiettu mitä mää ostan kysymyksiin. Toki aloituksesi idea oli kerätä WIN koneet yhteen listaan, ja on toki hienoa jos löytämäsiä koneita jaksat päivittää tuohon aloitukseen, siitä varmaan hyätyä monelle.

  Tuo on hyvä paikka, jos täältäpäin löytyviä koneita haet, mailmalla toki kaiken näköistä, voit vilasta suuria mobile saitteja, esim
  http://www.gsmarena.com/

  Mutta HTC (Qtek), Samsung, Motorola ovat suurimmat tekijät, ja vanhat WIN CE pda valmistajat väänetelevät jotain "puhelin" vehkeitä, loput melkein sitten kaukoidän ihmeita tai HTC:n tekemiä OEM koneita. no seurata voi BenQ-Siemens edesotamuksia.
   

Jaa tämä viestiketju