Mobiili.fi Mitä tekee Samsung? Luotto Note7:ään paloi – ”turvalliset” vaihtopuhelimetkin voi jo...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7.


  Samsungin Galaxy Note7 -ahdinko sen kuin syvenee – ja loppu voi olla lähellä.

  Yhdysvalloissa tällä viikolla nähty lentokoneen evakuointiin johtanut ”turvallisen” Note7-vaihtolaitteen kärähtäminen on kääntänyt Samsungin tilanteen elpymisestä ja Note7-myynnin uudelleen käynnistymisestä kohti synkempiä skenaarioita: Note7 voidaan vetää myynnistä kokonaan.

  Yhdysvalloissa kaikki maan neljä suurinta operaattoria AT&T, Sprint, T-Mobile ja Verizon antavat nyt asiakkaiden jo palauttaa takaisin Note7-vaihtolaitteetkin, kertoo Android Central. Yksityiskohdat eri operaattorien osalta poikkeavat, mutta kaikki ovat valmiita palauttamaan rahat tai vaihtamaan Note7:n johonkin muuhun puhelimeen.

  [​IMG]
  The Verge kertoi aiemmin tällä viikolla lentokoneessa kärähtäneen puhelimen omistajan mukaan sen olleen ”turvallinen”, jo vaihtolaitteeksi haettu Note7.


  Syynä on epävarmuus Note7:n turvallisuudesta. ”Turvallisenkin” Note7:n kärähtäminen on syönyt Samsungin Note7-vaihto-ohjelmalta ainakin toistaiseksi kaiken uskottavuuden ennen kuin asiasta saadaan lisätietoa. Samsung on odottanut asian varsinaista kommentointia saatuaan ensin tutkituksi laitteen.

  Yhdysvaltalaisoperaattoreista AT&T-operaattori harkitsee jo jopa Note7:n myynnin lopettamista. Puhelin on palannut Yhdysvalloissa myyntiin viime viikkoina vaihto-ohjelman alkamisen jälkeen.

  Bloombergin lähteen mukaan AT&T harkitsee myynnin lopettamista Note7:n turvallisuusepäilyjen vuoksi. Lopullisen päätöksen lähde arveli olevan tulossa jo eilen perjantaina, mutta julkisesti asiasta ei ole suuntaan tai toiseen vielä tiedotettu.

  Yhdysvaltain kuluttajaturvallisuusviranomaiset tutkivat myös ”turvallisen” Note7:n kärähtämistä. Jopa toisen virallisen takaisinkutsun antamista, tällä kertaa Note7-vaihtolaitteista, ei ole vielä suljettu pois.

  Tähän asti virallisesti Samsung on kertonut vasta alkuperäisestä, ennen akkuongelmien paljastumista ja Note7:n myynnin keskeyttämistä, myytyjen 2,5 miljoonan Note7:n vaihtamisesta. Toistaiseksi ei tiedetä, millainen rooli Samsungilla on ollut yhdysvaltalaisoperaattorien päätöksessä alkaa hyväksyä nyt myös vaihtolaitteiden palautuksia.

  Pohjoismaissa ”turvallisten” Note7-puhelinten toimitusten piti alkaa lokakuun aikana, mutta uudet käänteet voivat vaikuttaa myös näihin suunnitelmiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju