Mitä softaa, mistä ja miten 3650 -malliin?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Guest, 6/3/03.

 1. Guest Vieras

  0   0   0

  Elikkä onhan tästä jo threadeja vaikka millä mitalla, mutta jos otettaisiin nyt selkeitä viestejä siitä mitä ohjelmia kannattaisi hakea tähän kännyyn ja mistä ne saa. Elikkä semmoiset ainostaa TODELLA HYÖDYLLISET ohjelmat otetaan huomioon.
   
 2. USIM

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  497
  Tykkäykset:
  0
  Re: 3650.. Kaikille hyvät oltavat

  Tässäpä selvä viesti, otsikkoa myöten.

  On täysin käyttäjän käsissä, mikä on 'todella hyödyllistä'. Joku pitää valuuttalaskuria pakollisena, toinen käyttää pelkkiä euroja, muttei suosutuisi ikinä luopumaan Miki's World -pelistä.
   
 3. Guest Vieras

  0   0   0

  Voihan sen noinkin nähdä :/. Tarkoitin lähinnä yleisiä ohjelmia joista on iloa. Jotka tekevät kännykästä vielä paremman mitä se on.
   
 4. makketee

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Voin varmaan kysyä oman kysymykseni tämän threadin alla ettei tuu taas uutta threadia?

  1. Osa matkapuhelin liikkeiden huolto äijistä sanoo että uuden puhelimen ensilataus pitää olla about 16h eikä silloin saa soittaa eikä vastaanottaa puheluita ja mieluiten virrat pois päältä.

  Sitten taas osa porukasta sanoo ettei sillä ole nykyajan li-ion akuilla mitään väliä, onko jompikumpi väittämä oikein??

  2. Kuulin että 3650n soittoääniksi saa midejä ja wavveja, mutta saako millään virityksellä/ohjelmistolla soittoääniksi mp3 filejä?
  Vai onko pakko käyttää niitä isokokoisia wavveja? Tiedän kyllä ettei n. 15sek musapätkä wavvinakaan paljoa tee.

  3. Mikä on halvin toimiva Bluetooth laite PClle joka tosiaankin pelittää 3650 puhelimen kanssa? Vaikka USB väylään tms.


  4. Pystyisikö joku mahdollisesti laittamaan vaikka sähköpostilla ( makketee@hotmail.com ) linkkejä mistä saisi kaikkia hyödyllisiä softia imutettua, kuten:

  Valokuvaus ohjelma jossa zoom ja parannettu kuva,

  Jos videokuvaukseen on joku uusi ohjelma joka mahdollisesti antaa ottaa pitempiä pätkiä tms.

  www-selain ym.

  Kuulemma ton kännykän saa valvontakameraksi niin että kamera on samalla liikkeentunnistava.

  Mainittiin myös että tohon puhelimeen saisi GPSn, siis GPS enkä tarkoita GPRSää, en kyllä oikein usko tota GPS juttua mutta kertokaa te.

  Olisin todella kiitollinen.
   
 5. Omenanraato

  Omenanraato Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/02
  Viestit:
  20130
  Tykkäykset:
  879
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+ 16GB Silver
  camera fx on ainakin mulle ihan välttämätön (eli zoom ohjelma) sekä photoedit (eli valokuvien mukkaus) sitten mulla on mp3go (mp3:n soittoohjelma) mutta kaipaisin vielä sellaista softaa millä sias kuvattua pidempään tai edes äänellä
   
 6. semi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  302
  Tykkäykset:
  0
  Tosiaan osa ÄIJISTÄ sanoo niin, eli kaavoihin kangistuneet äijät jotka vielä tekevät niin kuin ovat aina tehneet akkuja ladatessa. Tai sit iskä on sanonut, että pitää ladata vähintään 16 tuntia...

  Mutta akutkin on siis kehittyneet eikä li-ion akku tarvi mitään pitkää ensilatausta. Jos nyt haluaa ladata ensimmäisellä käyttökerralla vähän pitempään, 4 tuntia riittää hyvin! Ja muisti-ilmiötähän niissä ei ole, joten ne voi ladata koska vain!
   
 7. kaikas

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/2/03
  Viestit:
  412
  Tykkäykset:
  0
  Tuosta GPS:stä. Puhelimeen todella saa ohjelman joka määrittää sijaintisi jollakin tarkkuudella. Se ei tosin perustu GPS.ssään vaan puhelinverkkoon. Tarkempaa tietoa löydät vaikka hakemalla googlella hakusanalla "minigps".
   
 8. kaikas

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/2/03
  Viestit:
  412
  Tykkäykset:
  0
 9. makketee

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Tuolla luki että on sellaisia softia millä voi kuvata audiota+videota elikkäs videokamera jossa äänetkin, MUTTA se ei ollut ilmainen softa joten
  osaatteko sanoa mistä saan sellasen softan että voin nauhoittaa AVta??
   
 10. iblib

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/03
  Viestit:
  110
  Tykkäykset:
  0
  Re: 3650.. Kaikille hyvät oltavat

  No sellainen ohjelma jota ilman ei kyllä pärjää on ehdottomasti resurssienhallinta jolla pystyy muistiin kurkistelemaan,tiedostoja poistamaan ja siirtelemään. Ja ilmainen FExplorer löytyy täältä: http://www.aikon.ch/7650/reviews/sw_review.php3?softwareid=140
   
 11. iblib

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/03
  Viestit:
  110
  Tykkäykset:
  0
  Mistä oot saanu nuo ohjelmat..? Siis ostanut.. Koska ei saakeli jaksa ruveta oikeen noita ostelemaan kun pitäis maksaa joku 5euron ohjelmakin luottokortilla ja sitten ei ole edes takeita siitä että toimiiko se..(ja turha kenenkään sanoo että kokeile trialia; useat netissä olevat trialit on jo ummessa ja toisekseen harvoin niistä saa mitään kunnon käsitystä ohjelmasta...) Eli löytyykö jotain suomalaista mestaa missä voi maksaa jotenkin hieman fiksummin..?
   
 12. zolito

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Oon kuullut sitä että 3650:llä voi ottaa parempia kuvia kuin 7650:llä.
  Onko tämä totta?

  Tässä linkissä on pari silää otettu kuvaa, kyllä ne kuvat näyttää aivan paremmalta, mut en tiedä että miksi.. Molemmilla on ihan samanlainen näyttö, onko eroja kamerassa? Kuka tietää siitä jotain?

  http://nokia3650.net/forum/showthread.php?s=f1ea6ea6afc85ffd19b3251a2a142794&threadid=406


  Anteeks jos mul on vikoja puheessa, mut en oo suomailaista ja en mä ees Suomessa asu.

  Zolito
   
 13. iblib

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/03
  Viestit:
  110
  Tykkäykset:
  0
  http://koti.mbnet.fi/makel90/

  Tuolta Nokiaboyn sivulta löytyy perusteellinen selvitys kameran eroista kohdasta "3650"...
   
 14. Nickers

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/9/02
  Viestit:
  532
  Tykkäykset:
  0
  Juu, kyllähän tuo kuvanlaatu on huomattavasti parempi, kuin 7650:ssa. Jos lisää kameralla otettuja kuvia haluat nähdä niitä on mm. osoitteessa www.nokia3650.vapaalla.org .
   
 15. zolito

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksiä vastauksista!

  Kyllä se ottaa paljon parempia kuvia!  Terveisin: Zoli
   
 16. USIM

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  497
  Tykkäykset:
  0
  Siis tukiasemien lähettämään signaaliin.
   
 17. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9669
  Tykkäykset:
  435
  Siis siten että maksat ohjelman vasta sen jälkeen kun olet saanut täysversion käyttöösi (eli ns. jälkilaskulla)?

  Jos olet yksityisasiakas tai hankkimassa yhtä lisenssiä...älä unta näe!

  Jotkut operaattorit tarjoavat mahdollisuutta maksaa ohjelmat puhelinlaskun ohessa kun imenyt sovellukset/pelit ko. operaattorin WAP-sivuilta tai vastaavasta paikasta, jossa liittymäsi voidaan tunnistaa ja laskuttaa.
   
 18. iblib

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/03
  Viestit:
  110
  Tykkäykset:
  0
  Ilmaisin itseni hieman sekavasti..siis 1.luottokortilla maksaminen on vähän p*skamaista tämän luokan summissa ja 2.ohjelmien toiminta on asia erikseen...ei siis mitään etukäteismaksuja vaan helpompi tapa maksaa..Ja sitten se että viitsiikö ohjelmaa ostaa jos trialistakaan ei saa mitään varmuutta sen toimivuudesta...

  EDIT: Ja wapilla ei pysty n.100kt isompia ohjelmia edes siirtämään..(joku pakettirajoitus) joten se ei tule kysymykseenkään kuin java-pelleilyssä..Symbian ohjelmista harvat on niin pieniä...
   
 19. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9669
  Tykkäykset:
  435
  No mikähän se helpompi maksamistapa olisi? Kyllä se luottokortti on selvästi helpoin ja halvin väline. Ota huomioon, että suurin osa ohjelmien tekijöistä asuu muualla kuin Suomessa, joten esim. pankkisiirtojen käyttäminen on hidasta ja kallista verrattuna vaikkapa luottokorttiin.

  En ole kauhean tarkkaan perehtynyt erilaisten kuriiriyritysten rahalähetyspalveluihin, mutta kyllä niissäkin omat hankaluutensa ja kulunsa ovat.

  Ja mitä tulee tuohon ohjelmien kokeilumahdollisuuteen, niin taidat joutua tyytymään niihin kokeiluversioihin, sillä en usko kenenkään luottavaan pelkästään hyvään tahtoosi; siis poistavan ohjelman täysversion kokeiltuasi sitä tai vastaavasi maksavan mikäli pidit ohjelmasta.

  Ettei tämä ongelma nyt ole ennemminkin operaattorisi gatewayssa tai puhelimen WAP-selaimessa, käsittääkseni WAP-protokolla ei sinällään rajoita siirrettävän tiedoston kokoa?
   
 20. iblib

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/03
  Viestit:
  110
  Tykkäykset:
  0
  Asiakkaana voin kyllä vaatia/valittaa asioista joita mielestäni pitäisi parantaa; kauppiaan tehtävä on parhaansa mukaan palvelua parantaa.. Eli pyytäisin vain helpompaa maksutapaa. Yksi vaihtoehto voisi mielestäni olla esim. maksullinen puhelinnumero jonne syötettäisiin IMEI-koodi ja sieltä saisi tarvittavan aktivointikoodin. Tai koodin jolla ohjelman saa imuroitua netistä. Kyse on kuitenkin siitä että luottokortin käyttö internetissä on kuitenkin hieman riskialtista (en tiedä tarkkaan nykyistä tilannetta) ja nuorilla harvemmin on luottokorttia. Enkä itse sellaista hankkisikaan 5euron ohjelman vuoksi...

  Käsittääkseni wapissa tieto siirretään paketteina ja wap-kortteina jolloin pakettikoko on rajoitettu n.100kt. Ja tämä siis koskee ainakin gsm-data ja WapGPRS-yhteyttä.. Nämä kuitenkin ovat ne "perusyhteydet" joita yleensä käytetään joten tuo pakettikoon rajoitus on ongelma ohjelmia siirrettäessä... En tiedä koskeeko rajoitus vain käytettävää yhteyttä vai koko wap-protokollaa mutta rajoitettuina paketteina ja kortteina tieto kuitenkin siirtyy.
   

Jaa tämä viestiketju